Ahoj, poslední dobou zjišťuji, že jsem na odpovědích docela často, někdy mám pocit, že jsem i závislá, jak jste na tom vy? Popravdě baví mě to, člověk se dozví aspoň i něco zajímavého, a také se zasměje. 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4398 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ani jedno
Doplňuji:
Chodím sem ráda a často, ale kdyby nešly Odpovědi třeba i delší dobu
spustit, tak bych určitě nemlátila hlavou o zeď a neřvala „vraťte mi
Odpovědi nebo se zblázním.“ Je spousta dalších stránek na které
mohu jít.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
ani jedno
Používam ich ako relax s možnosťou dať-dostať vedomosti, je to lepšie, než pohovka u psychoanalytika. Čo človek, to názor – pravdepodobnosť rovnakého názoru s rovnakým podaním je tak minimálna… výnimky sa nájdu, ak niekto odpisuje (sám seba)…
0 Nominace Nahlásit |
nejsem závislý/á
Chodím sem ráda, ale prostě podle možností, určitě nepociťuji absťák 🙂
0 Nominace Nahlásit |
nejsem závislý/á
Doplňuji:
být celkově závislý na internetu je dost příšerná věc, je spousta
hezčích závislostí na světě :)
Upravil/a: Beer4Real
0 Nominace Nahlásit |
nejsem závislý/á
Snažím se dolejzat víceméně pravidelně, ale žádnou závislost nepociťuju. Loni to bylo to samý, taky byly denní nálety, a pak najednou tři měsíce nic a netrápilo mě to. Je to asi jako zavazovat si tkaničky, to taky děláš 10× za den a když máš na sobě holiny tak se ti po tom nijak nestejská.
0 Nominace Nahlásit |
ani jedno
Je tu fajn, když se chce. Chodím se sem odreagovat, pobavit, možná i někomu pomoci, poradit, také si podiskutovat… Jde hlavně o to, že je tu perfektně různorodá komunita lidí – to se mi na tom líbí úplně nejvíc. „Setkám“ se tu s lidmi, se kterými bych se za normálních okolností asi sotva v životě potkala, natož s nimi rozebírala některé jejich problémy. Když je navíc dotaz z mé oblasti a tázající mi pak sdělí, že mu moje odpověd k něčemu byla, mám radost, protože i když by ke mě pro radu třeba nepřišel, tady jsme se přece jen potkali a já mohla být užitečná v tom, čemu (snad) rozumím…:-)
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4398 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |