Glycerín slouží jako alkohol, přesněji NAHRAZUJE ho, Tedy slouží jako rozpouštědlo. Musíš vzít v potaz, že některé chemikálie (např. vitamín A) jsou rozpustné V TUCÍCH. Pokud chceš vydolovat z bylinky takovou látku, tak ti nějaký líh neposlouží zrovna dobře, chňápeš? 🙂
Pravda ale je, že to je jen můj odhad, nejsem jedolog a travič z profese. 😉
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2635 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1347 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1062 | |
Kelt | 1005 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |