Žádné „caplíky“ na schránce nemám. Koupil jsem ji kdysi v Hornbachu, je otvírací na klíček a mám ji na plotu tak, aby byla otvírat směrem do zahrady.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Kryty na otvore pre vhadzovanie pošty do schránok, ako vy píšete „takové ty caplíky“ slúžia na zabránenie vytiahnutia pošty zo schránky. Ale veľakrát je pošta doručovateľmi vsunutá nedostatočne a „šikovným“ nie je problém takúto poštu vybrať.
Ako doručovateľ letákov vy hádžete poštu do jednotlivých schránok, alebo len hromadne do veľkej schránky na takýto „papierový spam“ určenej? ste si vedomý, že ak niekto označí schránku, „no spam“, „ne spam, ne letáky“ tam tieto letáky nesmiete hádzať?
Upravil/a: led
0
před 892 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Primárně k tomu, aby do schránky nebylo vidět. Přeci jen je složitější se do schránky podívat, když musíš oddělávat jednotlivé části té rolety, než když je tam – prostě a jednoduše – díra. I když má schránka, přes ně, ještě klopu, je mnohem jednodušší jenom oddělat klopu – mrknout, než oddělávat tu roletu po částech.
Sekundárně k tomu, aby se ztížila možnost schránku vykrást. Normální, evropská, poštovní schránka není zajištěna proti nějakému vloupání silou. Stačí Ti normální páčidlo, nebo i silnější šroubovák, a do většiny schránek se dostaneš.
Ale jako u všeho, je to vidět, je to těžší, zdržuje to „od práce“ a potenciálního zloděje to odrazuje, aby si prostě našel snazší oběť.
Každý to máme asi jinak. Já mám poštovní schránku USPS, což je box, který se stejnými dveřmi vybírá i vkládá, a nikdy jsem s tím neměl sebemenší problém.
0
před 892 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
annas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2638 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1349 | |
aliendrone | 1172 | |