Ahoj, mám volných 100 000 Kč, kam se vyplatí investovat
dlouhodobě.
Díky.
Anet
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3402 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kup 3D tiskárnu + software, pak sežeň někoho, kdo s tím umí (mě) a rozjedem to. :)
2Kdo udělil odpovědi palec? ptáč, Frantisek_K
před 3402 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já bych je dal třeba do:
0 Nominace Nahlásit |
Tato otázka tu už byla. Nic se nedá doporučit univerzálně. Záleží na tom, do jak velkého rizika chcete jít a jakou požadujete likviditu. Univerzálně můžu doporučit půjčky P2P, kde je možné si zvolit od zajištěných na 10% až po rizikové na 30–40%. Pokud se chcete investování věnovat, zkuste forex. Odmítněte spoření přes různě kombinovaná pojištění včetně penzijních. Vyhněte se investičním fondům a obchodníkům s radami na burze. Různé spořicí účty jsou bezpečné, některé i likvidní, výnos z nich ale sotva pokryje inflaci.
Upravil/a: Hlada
0 Nominace Nahlásit |
Podívejte se na webové stránky http://www.investice.cz/ určitě vám poradí, já se společností investuji a zatím jsem v zelených číslech.
0 Nominace Nahlásit |
Nevyplatí se to nikam, protože je to málo. I ta nejblbější brigáda vám za 1 – 2 týdny práce vynese víc, než „investovaných“ sto tisíc za rok. Navíc někdy se vám ty peníze můžou velmi hodit (třeba jako vlastní zdroje, pokud si budete brát hypotéku). Takže nejlépe je nechat v takové bance, kde úroky alespoň pokryjí různé poplatky (nebo si najít banku bez poplatků).
Zdroj: http://www.tipy-a-triky.cz/2011/08/27/investice-neinvestujte-nikam/
0
před 3399 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, na Vaší otázku je zcela jednoduchá odpověď. Pokud víte a máte záměr, že peníze Vám mají vydělávat, tak investujte a proč? Protože tam máte při správném zvolení možnost vysokého zhodnocení v zavislosti na délce investice. Zhodnocení se pohybuje od nějakých cca 3% za den, nebo pro delší období 20 až 120% p.a.
Někdo zde radil obchodování na Forex, to bych nedoporučoval. Protože se zabývám malinko obchodováním na kapitálových trzích, je mi trochu smutno z toho, když vidím, jak my češi si neumíme poradit pro ukládání peněz a šmahem zavrhujeme investice na burze a tupě se spokojujeme s takovými výmysly, jako je stavební spoření, termínované vklady, životní investiční pojištění atd, nebo rezignujeme vůbec a řekneme si, že stejně to nemá cenu a „basta“. Nebojte, nejsem ani finanční poradce ani nepracuji pro žádnou společnost. Má rada plyne z mých zkušeností.
Pokud byste chtěla a měla zájem, můžete mne kontaktovat, nebo se podívat na mé stránky na www.businessstart.eu , kde jsem se snažil lehkou formou lidem přiblížit co je za možnosti v tom, když chce někdo uložit peníze, když si někdo náhodou uvědomí, že by na svoji budoucnost měl taky myslet a připravit se na ni i po finanční stránce a podobně.
Hezký den.
0
před 3397 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je samozřejmě zajímavá otázka. 100 000 Kč už je částka, kterou se vyplatí otočit a otevírají se vám s ní výrazně větší možnosti než třeba s 10 000 Kč. Hlavně ty když za rok zhodnotíte o pár procent, tak to už pocítíte. V tomhle ohledu mě třeba napadá ukládání peněz do zlata? Nepřemýšleli jste nad tím doma?
Já osobně obchoduji na sociální obchodní platformě. Loni jsem svoji
investici shodnotil o zhruba +6,5 procent.
Tady jsem našel nejaký článek:
https://www.forex-investor.cz/jak-investovat-jak-obchodovat-akcie-na-burze/
Hlada napsal:
„Různé spořicí účty jsou bezpečné, některé i likvidní, VÝNOS
z nich ale SOTVA POKRYJE INFLACI.“
Tesat do kamene!