Za řidiče
Doplňuji:
A airbag nejde vypnou u Tvého vozu? To je poměrně dost běžný.
Upravil/a: jiriii
0 Nominace Nahlásit |
Za spolujezdce
Doplňuji:
Je to nejbezpečnější místo ve voze a taky na mimino při otočení líp
uvidíš a dosáhneš.
Upravil/a: gepik
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4284 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dozadu na prostředek
Anketa na houby. Sedačku můžete umístit tam kde jsou pro ní uchyty a to
je vždy někde vzadu. Uvažovat o umístění sedačky s dítětem na
sedačce spolujezdce je poloviční vražda a porušení kdejakého předpisu
!
Chodila jste do autoškoly. Co vás učili ?
0
před 4284 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za řidiče
Máme s tímto podobný problém. Když bylo vajíčko, tak jsem si ji dávala vedle sebe, ale teď už máme normální autosedačku a také volíme místo za řidičem.
0
před 1802 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mosoji, kdybych neměla třídvéřáka, tak ani o umístění autosedačky na místo spolujezdce nepřemejšlím. V době, kdy jsem dělala řidičák, se právě říkalo, že do třídvéřáku se autosedačka dává na místo spolujezdce. Jediné v čem máte pravdu, že vzadu uprostřed nemám úchyty, což mě při zadávání ankety nenapadlo. Takže mi zbývá sedadlo za řidičem, protože uvažuju jako jiriii.
Já mám ten názor že když už bych letěl někam mimo silnici tak se pokouším vyhnout se nárazu na mou stranu, jak z boku tak i ze předu na levý roh, takže teoreticky chráním i sedadlo za mnou, ale asi víme že někdy neovladatelný vůz člověk horko-těžko ovládá. Je to těžké, pokaždé říkají že je jiné místo nejbezpečnější. A ten vypínač asi mít nebudeš, je to poměrně starší vůz. Nebo pokud budeš hlavně a většinou jezdit pouze Ty s mimčem tak bych si ho nechal odpojit v servisu. Zde ale píšou že vzadu uprostřed-http://www.novinky.cz/zena/deti/146115-nejbezpecnejsi-misto-pro-autosedacku-je-vzadu-uprostred.html