Je třeba si uvědomit, na kolik porcí tu šťávu z výpeku používáte Vy a na kolik jídelny. Jsou ale takové velkokapacitní kuchyně, kde je tahle „šťávička“ dochucená a výborná. Prostě záleží na kuchaři a také na tom, jak jsou nastavené normy na vaření. Žádný kuchař přece nebude na porce jídla doplácet a pokud má nějak nastaven rozpočet, tak se do něj musí vejít.
4Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Michal Kole, suaeda, anonym
před 4561 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
asi to hodně rozředěj vodou a pak to není k jídlu
Doplňuji:
zřejmě dáváš hodně másla a dalších pochutinek -nebo nějakého tuku na
čem to pečeš – protože z kuřete se nevypeče žádný omastek – tu
šťávičku si musíš vyrobit sám … což doma děláš a v jídelnách
při 100 i více porcích- to je tak nějak jak píše ocko – jsou
limitováni financemi a pak to je opravdu znát –
Upravil/a: hanulka11
2Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, anonym
před 4561 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro restaurace se vyrábí omáčkový koncentrát. Ale tu vůni na domácím kuřeti dělá to přepuštěné máslo.
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |