Hned na úvod se omlouvám, pokud někomu bude připadat moje otázka
zmatkovitá/neúplná/hloupě položená a bla bla bla.. Ale ptám se jménem
kamarádky, která se tu registrovat nechce a já zase problematice blogů
nerozumím :( Domluvily jsme se, že ona mi ten její problém popíše a já tu
pak ten text jenom překopíruju,..tak snad vám to nebude vadit :)
A co je hlavní: na vyřešení má termín do ZÍTŔKA, pak jí prý bude blog
smazán. Tak pokud někdo budete umět poradit, poraďte…moc prosím.
Díky…
…a tady je ten její text:
Mám problém a to ,že mi pozastavili blog, blog bude zrušen dokud neodstraním nějaké domény jenže já nevím kde jsem tu chybu udělala a jak jí najdu prý mám na blogu tohle co mi přišlo e-mailem.
„Zveřejňuje obsah, jehož není autorem nebo nebyl autorem oprávněn
zveřejnit, např. texty nebo obrázky stažené z cizích stránek;
Odkazuje na nezákonný obsah, například zveřejňuje odkazy na nelegální
software nebo nahrávky, nalézající se na jiných stránkách“
Chci Vás poprosit jestli někdo rozumí blogu a má ho aby mi pomohl jak mám chybu odstranit nechci příjid o blog do zítra musím problém na blogu vyřešit jinak bude zrušen.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4308 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ať si podrobně projde vše, co vložila, třeba je vadný některý baner, nebo někde odkazuje na něco, k čemu nemá práva
0 Nominace Nahlásit |
Měla by se podívat na všechny obrázky a ostatní soubory které zveřejnila. Pak bych ji taky upozornil na to, že by neměla kopírovat obsah který není její a vkládat jen fotky které sama pořídila ;).
0 Nominace Nahlásit |
No, ono by stačilo poslat odkaz na ten blog případně uloženou kopii stránek a hned by se vědělo, takhlenc ti teda dost těžko někdo řekne co má ona dotyčná smazat, to upozornění napsal určitě automat. Kamarádku někdo zřejmě nabonzoval, to je jasný :) ale přístup na správu blogu mít musí, když po ní chtějí nápravu, takže i kdyby ji ho prozatimně pozastavili, ve správě blogu může obsah uložit jako html stránku a dát nám k nahlédnutí, pokud si tedy nemyslíš, že by nás mohl obsah stránek nějak doživotně poznamenat, třeba kdyby se tam nacházely nějaké delikátní fotografie, například jokršír kouřící cigaretu nebo tak něco…
Jo, a na technickou podporu bych moc nespolíhal, kor teď v neděli a zimě k tomu, ta si teď užívá někde na zasněžených kopcích Krkonoš, kde si radostně sráží vaz.
0 Nominace Nahlásit |
A já že na houbách ;)
Mimochodem: v kterépak tramtárii v tuhle roční dobu rostou borůvky?
Tady člověku roste leda tak nudle u nosu – je tu takovej krut, že sopl
teče samospádem :D
(ale díky těm mrazům to aspoň zamrzá hned u frňáku, takže ani
nepotřebuješ kapesníky. Taky výhoda ;)
Jo, no – celej ty :P
To se ale ty borůvky stejnak musí špatně sklízet, ne? V těch závějích? ;)
no vidíš, řekla bys, že to mám nedomyšlený, ale spletla by ses.. a pořádně
ty trable a všechno okolo sbírání v závějích sněhu se totiž samo vyřešilo tím, že v podstatě nebylo co sbírat :)
ale co ti to vlastně povídám, ono je to stejně házení borůvek na zeď chlíva, ten kdo nikdy nebyl v lednu na borůvkách nemůže naplno ocenit tu nádheru lesního sběru a tu výjimečnou chuť borůvkových knedlíků, uvnitř s zcela vzácně žlutou barvou, neznečištěnou drcenou fialovou břečkou..
Pro dnešek jsme to vzdaly – kamarádka to zkouší ještě jednou přes tamní technickou podporu, tak snad se ozvou a bude s nima řeč :)
A huxo, tobě ještě jednou díky za rady i snahu! :)
huxa: díky za radu! Přeposlala jsem, tak uvidíme, jestli to pomůže. Kdyžtak pak dám v diskuzi vědět,… ale palec máš už teď za ochotu :)
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 725 |
Software |
Hardware |