ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? vagra, johana 56, ivzez, Drap, gagaga, rouzi, Anikitos před 2497 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Podle mne to právo každý má, ovšem ne vždy musí být právo naplněno Ta silná chvilka by šla zřejmě ztotožnit s u nás více používaným termínem 10 minut slávy. Myslím, že to může s důrazem na to může potkat opravdu každého. . Radikální závěry je nevhodné činit jak při slabé , tak i silné chvilce. Zde se opět hodí staré české : Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?annas Nahlásit |
4. Rád bych měl tak silnou chvilku, že bych dokázal změnit oběžné dráhy planet. Naštěstí to není možné. Kepler.
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím, že má každý právo na slabou chvilku.
Silná chvíle (chvilka mi sem „nesedne“) se podle mne většinou
neprojevuje.
Ale co když je něčí silnou chvílí jeho nejslabší chvilka?
0 Nominace Nahlásit |
NIKDO nemá PRÁVO na slabou chvilku. Je zde jen potřeba chápat chvilkovou slabost/pochybení. A to podle úvahy: „Dnes ten, zítra onen, dřív či později nakonec i já…“
Se slabou/silnou chvilkou je to podobné jako s ranami – kdo chce dávat/dává, musí být připraven je přijmout. Dávat rány je obvykle snazší, kdo je ale nedokáže přijímat, kdo se toho bojí a chce se jim za KAŽDOU cenu vyhnout… je ztracen, žije už ve VLASTNÍM pekle. ;D :D :D
NIKDO není dokonalý (s vyjímkou Boha, pokud existuje), každý se musí smířit tím, že chyby dělá. Tak to prostě JE a jinak to NEJDE. :)
0 Nominace Nahlásit |
Diskuze k této otázce byla zrušena administrátorem.
annas | 5913 | |
Drap | 4603 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |