Jestli chceš kvalitní, aby doopravdy fungoval, tak to ho levně neseženeš. Můžeš zkusit aukro.cz, občas se tam vyskytnou zajímavé nabídky, nebo třeba lekarna.cz nebo 001shop.cz. aloeverashop.cz, zdravinadzlato.cz
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji a mám velmi dobrou zkušenost s nákupem v klasické lékárně, po internetu bych toto neriskovala. V lékárnách prodávají sirupy aloe vera, např. půl litru za 130 Kč, ale stačí užívat denně 2 lžíce na lačno před snídaní, takže vydrží určitě měsíc. Protože sirupů aloe vera je více značek, v lékárnách mívají tak tři, doporučuji si přečíst na krabičce obsah a koupit výrobek s co nejmenším množstvím dochucovadel či konzervantů. Jsou bez chuti, ale udělají organismu nejlepší službu právě tím, že do nich není nic chemického přidáno. A věřte této aloi. Nevím, jaké máte problémy, jestli máte třeba problémy se střevy, doporučuji k tomu užívat od firmy GS probiotika s lactobacily, které podporují samotnou funkci střev k „výrobě“ těchto důležitých bakterií. Nenapsala jste, proč jí chcete užívat, jaký máte zdravotní problém?
0 Nominace Nahlásit |
Zkus se mrknout také na nabídku LR cosmetic. cz. Má v nabídce bohatou řadu výrobků s aloí a čistou aloi vera jako nápoj má v litrovém balení, s atestem o původu výrobku za necelou tisícovku (jednotlivé druhy se cenově liší podle toho, co obsahují) . Vyráběla se čistá, s medem, s příchutí broskve. Dnešní nabídku neznám, ale užívala jsem ji a byla opravdu kvalitní a velmi dobrá.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Třeba tady – mají ho opravdu kvalitní a tomu odpovídá cena!Levně
nekupuj,to jsou vyhozené peníze!
http://www.starlife.cz/int/products/product_detail.asp?lng=cz&ID=1122
Ale momentálně není na skladě,bude až 15.2.2013
0 Nominace Nahlásit |
ja kupuju z http://www.aaazdravi.cz/aaazdravi/eshop/8-1-Aloe-vera ale nekupuju doplnek stravy ale sampon z aloe vera :)
0
před 4320 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My pouzivame Aloe Vera Gel od FLP, ktery obsahuje 96,3% aloe. V pripade zajmu mne kontaktujte na vercanecasova@gmail.com, muzu se podelit o zkusenost :).
0
před 4319 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
no kamoska me prave poradila tuhle stranku…aaa zdravi ze od nich bere a dobry…tak zkousim jestli sezenu levneji ale kdyz rikate ze levny nekupovat…no problemi se strevama nemam..ale cetla jsem ze je to na posileni imunity…mivam casto opary a vzdy kdyz jsem jen trochu nemocna :/