Zdravím, poradí někdo, kde mohu koupit fungující eshop, ziskový web,
magazín a další?
Znám webtrh, ale nic moc tam není.. občas nějaká dobrá nabídka, ale jinak
nic..
Nebo kde třeba můžu koupit fungující firmu s fyzickým místem, ne jen na
internetu? Firmu s historií apod.
Nebo ještě dotaz, vyplatí se koupit zahraniční web a spravovat ho
v Česku? Chci vlastnit nějaký ziskový web, jsem amatér. Rád se dozvím
více informací.
Děkuju
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3425 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Skutečně ziskové weby se na webtrhu nebo přes inzeráty neprodávají. Od toho tu jsou investiční společnosti, které je za slušný peníz rády prodají. A to platí i o fyzických firmách. Můžeš se zeptat PPF, Intelu a dalších, zda-li Ti něco neprodají. Pro ně je to kšeft. Počítej ale s investicí v řádech milionů euro.
V případě zahraničních webů bych u amatéra nic takového nedoporučoval. Pokud neznáš místní trh, pro který je web určen, tak sice koupíš ziskový web, který ještě chvilku bude fungovat, brzy ale ztratí půdu pod nohami a propadne se do ztrát.
Musíš si vybrat, zda-li chceš být investor nebo tvůrce obsahu. Pokud to první, hledej toho, kdo má nápad a nemá peníze (předpokládám, že je máš). Pokud to druhé a máš i peníze, zkus si založit start-up. Budeš-li úspěšný, za dva roky ho prodáš a vyděláš.
0 Nominace Nahlásit |
McArthur: jedu v několika v start-upách které jsou an dobré cestě a prodat je a za měsíc zisti že jejich cena se zvedla o 2000% skočím z mostu :D
Věnuju se podnikání na netu, vedu pár stránek. Napiš mi na minazakes@gmail.com a zeptej se mě tam na cokoliv, přecejenom, je tam lepší komunikace než přes odpovědi.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |