Min. 15 km od rodnýho městečka tudyk na Prajzké!
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1240 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, dnes již nenakupuji a v dobách, kdy jsem o to jevil zájem, se dalo
nakoupit jen v sexshopech. E-shopy přišly (resp. se pořádně rozjely) až
později. Musím si zkrátka vystačit s tím, co již mám (a věřím, že
s tím vystačím až do penálu). Prostě v tomto ohledu nemám moc vysoké
požadavky, rozhodně těch krámů nemám plnou garáž jako zjentek (u něj
jde ovšem o „výrobní/pracovní prostředky“) ! ;) :)
Ovšem pokud jde o rajcovní prádélko a hlavně botičky (pro ženu), tak na
to jsem nikdy nelitoval výdajů. ;)
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Ahojky, nejvíc se mi osvědčil e-shop e-kondomy.cz mají dost dobrý ceny, a velký výběr 🙂
0
před 1237 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak na e-kondomy jsem se dívala a musím říct, že ta nabídka je opravdu skvělá :) Ovšem, hodně široká. Máte prosím tip na hračku pro pár? :)
Mají tam skvělý lubrikanty :) Jinak hračka pro pár? Super jsou vibrační kroužky a nebo jejich vibrační návlek na penis, ten je taky boží.
My si doma na lubrikanty hodně potrpíme. Fakt je máme hodně rádi. A musím teda říct, že jinde, než na e-kondomy, jsem takovou nabídku neviděla. Nakupuju tam moc ráda.
Vyloženě pomůcky ne, ale měl jsem teď takové období kdy jsem testoval různé přípravky na podporu erekce. Prvně takové z lékárny. To sice zabralo, ale moc dlouho to nevydrželo. Tak jsem se začal dívat různě po internetu a na https://kamagralove.net/ mě zaujala kamagra. Zkusil jsem si to tedy objednat a musím říct, že jsem docela koukal. Tak dlouho mi erekce snad ještě nikdy nevydržela.
Ahoj, kupujeme a musím říct, že erotická hračka je velmi milé zpříjemnění sexu. Jinak pokud mohu radit, tak my jsme si hodně oblíbily sex shop e-kondomy. Tam mají nabídku fakt super.
Musím teda říct, že já jsem si prošla nabídky docela dost sexshopů a tady ten je nejlepší. Nabídka je neskutečná, mají tam fakt všechno :)
Ano, já to vidím naprosto stejně. Hele, víš, co mi tady vyhovuje nejvíc? To je ta jejich absolutní diskrétnost, té si moc vážím teda.
Ano, to je pravda. Já na e-kondomy nakupuju docela často a musím se teda přiznat, že vždycky mě překvapí nové a nové věci :)