Borderka

Kde pořídit kvalitní dekorativní kosmetiku za dobrou cenu?

Zdravím, obracím se s touto otázku spíše na ženy, protože by mě zajímalo, kde kupujete dekorativní kosmetiku. Mám totiž problém sehnat obecně dekorativku (hlavně oční stíny, linky, rtěnky) normálně v drogerii, abych byla spokojená s jejich kvalitou. Nemůžu třeba sehnat oční stíny, které by měly fakt dobrou pigmentaci, mám ráda hodně třpytivé, ale většinou se ty třpytky rozdrolí po celém obličeji a barevná pigmentace je hodně slabá. Na rtěnky mám smůlu v tom, že mám dost vrásčité rty a pokud na rtěnku nedám lesk, tak to nevypadá vůbec dobře a když zase pořídím nějaké linky, tak většinou moc nekreslí a nejde je pořádně udělat, když už mám na oku stíny. Říkám si, že je to prostě tím, že v drogeriích nemají třeba tolik kvalitních světových značek a mají tam prostě hlavně obyč věci. Ráda se líčím, ale jsem z toho v poslední době nešťastná, snažím se o perfektní výsledek, strávím nad tím hodně času a stejně to ve výsledku není podle mých představ :-/ Tak doufám, že tu dostanu nějaké dobré doporučení a pokecáme obecně o líčení 🙂

Zajímavá 0 před 131 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
da ny

Domnívám se, že na tomto webu nedostanete očekávanou odpověď.
Pokud se Vám někdo ozve, bude to jeho názor, zkušenost.
Jednomu vyhovuje to, co druhému ne.
Mnozí ještě musí zohlednit možné alergické reakce.
Jedna chce voděodolnou řasenku, druhá, ani náhodou…..
Od třpytek bych asi na běžné denní líčení ustoupila (budou padat ze všeho).
Člověk nemusí být každý den zmalovaný, jako !“August“. 😉
Mám vypozorováno, že řada dívek a žen časem ustoupí od síánů úplně.
Ani linky nečmárají kolem oka každičký den. Některé jen tužkou.
Spokojí se s řasenkou a rtěnkou,
Pokud nemá dívka oči jako prasátko (světlém řasy), nemusí mít nutně ani řasenku 😉
Ono to chce zkoušet, hledat, až něco konečně sedne.
Pak doufat, že objevený výrobek, bude nějaké roky k dostání. Než ho změní (složení)
a nahradí novým.
Ono asi tak nejde o to KDE koupit dekorativní kosmetiku, ale CO – od jaké značky
(firmy) Vám bude vyhovovat.
U těch trochu dražších je vhodné koupit/pořídit, když je „akce“ (firemní, od výrobce,
nebo v prodejně/dro­gerii).
Za kvalitu je někdy třeba sáhnout hlouběji do kapsy.

0 Nominace Nahlásit

MončaSvobod

Ahojky, já si s dovolením troufnu poradit, aniž bych ti radila, ať se přestaneš líčit, protože některé holky se spokojí jen s řasenkou 😁 Co se týče těch očních stínů, tak se mi osvědčily tekuté oční stíny. Protože já jsem měla obecně problém s práškovými stíny, i když nebyly plné třpytek, vždycky jsem je po nanešení měla napadané minimálně pod očima. To ti tekuté oční stíny neudělají a navíc mají super pigmentaci, které jde prostě s těmi práškovými těžko dosáhnout. Oční linky taky používám často a ráda, když někomu sednou, tak proč si nedělat linky klidně každý den. Mám linky od Veronicy Biasiol v klasické černé variantě a i v modré a je to pecka, krásně se s nimi maluje i přes oční stín. Rtěnky teď kupuju hlavně od Dermacolu, mají i hydratační funkci, takže rty pak nevypadají suše a vrásčitě. Z jedné strany je barevná rtěnka a z druhé lesk, který můžeš a nemusíš použít. Všechnu kosmetiku už kupuji jen na notinu, protože je tam velký výběr a ceny jsou nižší než jinde, takže se dá i ušetřit. Teď jsem objevila, že mají i aplikaci (dělá na to reklamu Ewa Farna a vyskakuje to na mě ze všech stran 😁) a mají spoustu slevových akcích, momentálně mají myslím slevu 15 % na veškerý sortiment. Takže appku už mám staženou a ve volných chvílích vybírám, co by se mi mohlo hodit 🙂 Chce to projít tu nabídku, pročíst si třeba recenze a věřím, že najdeš to, co hledáš.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Borderka

To určitě máte pravdu, že záleží na osobních preferencích a že každému vyhovuje něco jiného. Stejně tak má každý svůj názor na to, jak se chce líčit a co se mu líbí. Ale nevidím důvod, proč by mi nemohl někdo poradit s konkrétním dotazem, který jsem podle mě dostatečně specifikovala. Když si chci výrazněji nalíčit oči, tak pak vynechám výraznou rtěnku a naopak, nemusím se přece obhajovat, proč chci nosit oční linky nebo výrazné oční stíny 🙂 Prostě budu ráda za tip na nějaký produkt, se kterým je někdo spokojený, já si pak sama zvážím, jestli si ho koupím nebo ne. Nevidím nic špatného na tom načerpat inspiraci od někoho jiného.

Nový příspěvek