VaclavZeman

Kdo si na vas vzpomene, az tu nebudete?

Premyslel jsem nad tim od te doby, co mi diagnostikovali cukrovku. A dosel jsem k zaveru, ze nikdo. A asi je to i dobre. Na druhou stranu nechci nikoho rozesmutnet, zivot by se mel brat s humorem. A navic doufam, ze mi jeste par let zbyva a pokud mi jich opravdu Buh par dopreje, tak me cekaji jeste tuny jidla, na ktera se tesim. Dekuju.

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? GM, Drap, marci1 před 768 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

To netuším, snad se někdo najde. Pokud chceš, aby i na tebe vzpomínali, tak si půjč peníze a nevracej. Ti si vzpomenou zcela určitě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Lotr2008

Snad si na mě jednou vzpomenou má vnoučátka, která se snažím od jejich narození dodatečně vychovávat a poučovat o životě.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Přátelé, mladší členové širší rodiny. Ti. ve kterých jsem zanechala nějakou stopu a děti, vnoučata… Též současný zaměstnavatel (z HPP) ;D ;D ;D

0 Nominace Nahlásit

marci1

To netuším, ale já si na ně vzpomenu. 🙂

0 Nominace Nahlásit

aevul

Mobilní operátor, až mu nepřijde platba.

Doplňuji: Asi nejvíc by mě těšilo, kdyby na mne myslel někdo, koho jsem nikdy neviděl, kdo nikdy neviděl mne, ale kdo by potřeboval nějaký můj orgán. Na druhou stranu by mě mrzelo (kdybych byl schopný to vnímat), že už nikdy nedaruji krev, že snižuji pravděpodobnost nalezení dárce kostní dřeně, že už nikoho nic nenaučím… Bude mi jedno, že si na mne nikdo nevzpomene, jediné, na čem záleží, že si v té poslední hodince vzpomenu, proč jsem tu byl.

Upravil/a: aevul

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Moje nejbližší rodina. Po své smrti jim zanechám malé bohatství.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Zeman tvl tak ty máš cukrajdu a jediný na co myslíš je žraso? No tak tywolehmm ale zase na druhou stranu lepší než ruština nebo doučování, že 🤷‍♂️

Ale k otázce. Až tady nebudu tak si určitě všimne Elkon…Až tady nebu-du povšimne si du-du. Osobně bych byl ovšem radši, kdyby zvlhlo alespoň oko nejedné dámy zde, až zde nebudu, na př. oko Ametyst, Annas, Da-ny a taky holek- Viktorie, Cappuccina, Zvoníška… a oko dravce- sakra, zapomněl jsem nick kočičí mámy 🤦‍♂️. Led ne, bobosorky nepláčou. A Aliendron (tomu spadne kámen ze srdce). (;

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Vaclave, Vaclave, ty mas kolem sebe spoustu studentu, dokonce je polevas kavou a myslis si, ze si na tebe nikdo nevzpomne? Pritom mas z nas skoro nejvyssi sance!!
Tak zacni aspon flirtovat s tou reznici:)!! V marnici uz bude pozde!

0 Nominace Nahlásit

paul1

Sourozenci, děti, vnuci, pravnuci a přátelé, aspoň doufám.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
VaclavZeman

Cappuccino, dekuju za dojemna slova. Jeste chvili snad vydrzim…

zjentek

„Asi nejvíc by mě těšilo, kdyby na mne myslel někdo, koho jsem nikdy neviděl, kdo nikdy neviděl mne, ale kdo by potřeboval nějaký můj orgán.“

Aevul PCHE, takových ženských po světě běhá! A různých zvrhlíků ještě víc (; D; D;

cappuccino

@zjentek: tak me napadlo, ze smutneni po tobe by ve virtualnim svete znamenalo, plakat nad svoji klavesnici. Tim padem bych si ji znehodnotila a byla odriznuta na nekolik dni od sveho PC! Tak to tedy ne!
Napadlo me, pokryt si ji nejakou folii! Treba to bude inspirovat nejakeho ajtaka, aby resil i takove situace?!

VaclavZeman

Dekuju za rozumne nazory.

Nový příspěvek