Vtip z internetu: Jeden profesor byl velmi důsledný při dodržování podmínek u testů, a když řekl, že test skončil, tak kdokoliv ještě něco psal, dostal nedostatečnou. Jednou takhle jeden frajer v pohodě po skončení testu, když ostatní odevzdávali, ještě dvě minuty psal, pak se zvednul a nesl papír ke katedře. Profesor na něj: „Mladíku, ani se neobtěžujte. Máte to za pět.“ „Pane proferose, vy nevíte, kdo jsem!“ „Ne, to nevím, a vůbec mne to nezajímá. I kdybyste byl mladej Klaus, z tohohle tesu máte za pět!“ „Vy fakt nevíte, kdo jsem???“ ptá se frajer s téměř hysterickým výrazem ve tváři. „Vůbec netuším, kdo si myslíte, že jste.“ „Tak to je dobře!“ řekl frajer, vrazil svoji písemku doprostředka štosu s ostatními a kvapně opustil učebnu.
Kdo byl ten mladý muž?
Doplňuji:
bolak: Díky, kvůli tomu videu jsem to úplně pochopila ;D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Sůwa před 4405 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
že by kluk z týhle reklamy? > http://www.loupak.cz/video/srandicky/11688-ucitel-vs-zak
6Kdo udělil odpovědi palec? manon, johana 56, Děda Louda, briketka10, B♥A♥G, elvan
před 4405 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Přesně :D Myslela jsem, že vtip má být v tom, že to je někdo určitý a já jsem nepochopila kdo, tak jsem napsala tuhle otázku. Už to chápu, díky za odkaz ;)
tak že spokojená? :)
teď když už víš, teď když už všemu rozumíš, můžeš se konečně natáhnout na palandu, popadat se za břicho a řechtat se jako kůň.....)
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |