dust8

Kdy bude v ČR konec s neustálým zdražováním elektriky?

Zajímavá 0 před 412 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Předpokládám, že to bude ještě pár let trvat. Při současném vedení to bude na vždy.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Dochy

Až přestane zdražovat všechno, přestana zdražovat i elektrika.
A zrovna teď nevím o jakém zdražování mluvíš, když energie několik posledních měsíců zlevňují (alespoň podle nabídek dodavatelů, cena na burze teď zas o chlup stoupla)

0 Nominace Nahlásit

elkon

Zbytečná otázka, protože to nikdo neví. Ale protože jsme v Evropě „páté kolo u vozu“ a navíc pro vládu je přednostní rozhazovat peníze všude, jen ne pro vlastní lidi, tak podle mě to nebude nikdy.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
carlos john

Stal jsem se obětí podvodu, ale když jsem viděl příspěvek o půjčce o tom, jak žena se třemi dětmi získala půjčku z nabídky půjčky Mr. Christ Harmony, byl jsem zdrcen. Právě jsem dostal svou půjčku schválenou 5. září 2023 a půjčku jsem obdržel 6. září 2023. Pokud jste ve finanční krizi, neváhejte kontaktovat tohoto soukromého věřitele, který poskytuje půjčku s 2% úrokovou sazbou po celém světě . Získejte svou legitimní půjčku v nabídce půjčky Mr. Christ a přestaňte ztrácet čas s falešnými věřiteli. Kontaktujte nyní e-mailem: {christharmony­loanfund@gmail­.com}

carlos john

Stal jsem se obětí podvodu, ale když jsem viděl příspěvek o půjčce o tom, jak žena se třemi dětmi získala půjčku z nabídky půjčky Mr. Christ Harmony, byl jsem zdrcen. Právě jsem dostal svou půjčku schválenou 5. září 2023 a půjčku jsem obdržel 6. září 2023. Pokud jste ve finanční krizi, neváhejte kontaktovat tohoto soukromého věřitele, který poskytuje půjčku s 2% úrokovou sazbou po celém světě . Získejte svou legitimní půjčku v nabídce půjčky Mr. Christ a přestaňte ztrácet čas s falešnými věřiteli. Kontaktujte nyní e-mailem: {christharmony­loanfund@gmail­.com}

Pepa25

Vývoj cen elekřiny v Kč za kWh za poslední dva roky v grafu https://www.kur­zy.cz/komodity/ce­na-elektriny-graf-vyvoje-ceny/1kWh-czk-2-roky (ať se nebavíme o dojmech, ale fakticky)

led

Pepa25, pekný graf, ale skúste si ho porovnať s reálnou (nie štatistickou) kúpnou silou Kč, ktorá v priemere klesá.

Pepa25

led: kupní sílu znám pouze tu skutečnou, statistickou; s pocitovou pracovat neumím, ale je ji jasné, že „máme se pořád hůř a hůř“

Dochy

A proto je spíše podivné, že ta elektřina prakticky nezdražuje 😉 pokud kupní síla koruny klesá, pak by cena zboží v korunách měla stoupat. Takže reálně cena elektřiny klesá.

Nový příspěvek