S přítelem jsem dva roky ale je mi 17 a připadá mi, že na tohle je ještě dost času. Ale jeho rodiče jsou takový společenští a chtěli by se seznámit. Je na to vhodná doba? Dejte návrhy, cokoliv. Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Deli před 4729 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Po dvouletém vztahu – ano, už je čas. Seznámení přece neznamená rovnou svatbu, takže neřešte, kolik je Vám, a jděte se představit. Považovala bych to za slušnost.
0 Nominace Nahlásit |
A chteji i vasi rodice. ? To je hodne dulezite. Aby jste je do toho nenutili. Nekdo se seznamuje po par tydnech , nekdo az tesne pred svatbou. Ja bych se podvolila, seznamila, pokud by o to stali a pak to muze jit zase do ztracena. Nebo naopak : Budou sympatie a stanou se z nich pratele.
0 Nominace Nahlásit |
Já si taky myslím,že se seznamovat nemusí,hlavně když Vy znáte jeho a on Vaše.Ale jestli to jeho rodiče chtějí,tak zkuste svoje přemluvit,ať se s nima sejdou jenom jednou a pak se uvidí.Nebo je pozvěte obojí někde do restaurace na oběd,až budete mít třeba některý narozeniny.Já bych je seznámila a pak už to nechala na nich.
0 Nominace Nahlásit |
Tomusíte vědět hlavně vy dva , jak to myslíte vážně a jaký předpokládáte další vývoj vztahu
0 Nominace Nahlásit |
Je dost času. Zejména když se do toho seznámení nehrnou tvoji rodiče.
V této chvíli by dle mne stačilo, že rodiče přítula znají tebe a tvoji
jeho.
Jak se sejdou rodiče – z toho nekouká nic dobrého – ve smysllu, že
skoro to vás může zavazovat a nebo naopak rozhodit. užívejte si ještě
svojí svobody – nechte si to seznámení až půjde do tuhého.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |