Kdybych byla hoodně bohatá, žádnou nemovitost bych si nekoupila. Stačí mi ta, kterou mám.
0 Nominace Nahlásit |
clovek by nemel kupovat něco většího,nez je on sám,neboli,co ho převyšuje.pak si totiž uvedomuje svoji malost a nicotnost.ke spokojenosti stačí domeček,ktery ma vše,co člověk potřebuje pro svoji potřebu.vše navíc,tě vžene do depresí-zvladnu se starat o svůj palác,kdo bude dědit po mě-budou se o to prát?…atd. takze pekny domeček tam,kde to mam rada,a užívat s lidmi,ktere mam rada 🙂
0 Nominace Nahlásit |
TAK JÁ BYCH SI KOUPILA NEMOVITOST NA SAMOTĚ U LESA a kdyby mi zbylo tak bych jsem si k tomu koupila ještě nějakou tu pastvinu a nějaký dobytek a zbytek bych nechala v bance a žila bych z výdělku z dobytka a z úroků v bance
0 Nominace Nahlásit |
Tolik, kolik by bylo nutnych. Vic, nez bych uzil, by jen vyzadovalo vic penez na udrzbu. A je dost dobre mozne, ze bych po svete nekupoval zadne. Proc, kdyz je vsude dostatek kvalitnich hotelu?
0 Nominace Nahlásit |
investice do nemovitostí je podle mně rozumná, ale čím víc toho člověk má, tím víc má taky starostí…
kdybych si mohla koupit nemovitost, tak by to byl byt v centru Olomouce, který by se pronajímal studentům..
a taky byt/dům někde u moře, ten by se dal pronajímat turistům, nebo cestovce, která by si tam ubytovala svoje klienty
taky by možná bylo dobré mít svoje pole kvůli potravinové soběstačnosti
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek