To vis ze ano …kdyby chtelo plamenomet ..tak mu koupim i ten …:D dite
chtit psa muze ..ale starat a sivyt ho budes ty …pes neni hracka na 14 dni
kterou pouzijes a das pryc ..je to zavazek na dlouha leta …ty sama musis vedet
jake je tve dite a zda se bude o psa starat …krmit ..vencit..behat svim po
doktorech atd…
taky si uvedom ze …dite muze po case odjet na Internat a starat se o psa
budes ty ..takze si jeste poloz otazku chci ja psa …:D
0 Nominace Nahlásit |
Kdyby moje dítě chtělo psa, tedy jenom to a nic víc, tak bych psa nekoupil. Nejdřív by museli psa chtít všichni, s nimiž tento nový člen rodiny bude bydlel. Aby pejskovi bylo s námi dobře, k tomu nestačí, že ho někdo chce. Takový pejsek potřebuje několikrát denně venčit. Pokud máme rodinný domek se zahrádkou, nemusí to být problém, ale pokud bydlíme v bytě v nějakém „činžáku“ nebo v paneláku a navíc ve městě, je potřeba mu to zajistit. Kolik času chceš s pejskem strávit na procházkách a s igelitkou v kapse na sbírání hovínek. A nebudeš se jich štítit? Už sis to vyzkoušela? A co když všichni odejdou do práce a do školy, jak dlouho bude pes doma sám? Nebude mu smutno? Budeš po něm uklízet chlupy a loužičky? A co když onemocní? Potom se s ním musí k psímu doktoru. A to stojí peníze. Máte dost peněz na injekce a vyšetření? Přece bys nechtěla, aby umřel jenom proto, že nemáte peníze na léky. Pes je radost, ale taky starost. Proto je dobře důkladně si rozmyslet, zda mu u nás bude dobře.
0 Nominace Nahlásit |
Jasně že jo, já chci aby mě všichni měli rádi a nesnesl bych ten pocit, že jsem někoho zklamal, proto kdyby chtělo moje dítě psa koupím mu ho a kdyby chtěl můj pes dítě koupím mu ho taky.
0 Nominace Nahlásit |
badisko to napsal hezky, ale to by bylo pro tvou matku. pro tebe, abys to pochopila, tak určitě ne. už jen proto, že o rozšíření rodiny o dalšího člena píšeš jako o koupi.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3947 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Psa nebo jakékoliv zvíře musí chtít celá rodina.Musí si uvědomit,že
je to na několik let a starat se o něj budou tak nějak všichni.Navíc
koupit psa je největší pitomost,protože ho koupíš od množitele,který
chová psy v nelidských (nepsích) podmínkách,jen kvůli zisku.Mívá je
většinou v malých klecích a musí pořád rodit.Nejrozumější je vzít si
pejska z útulku,je jích tam plno,i štěňat.Podívej se třeba na www.pezvnouzi.cz,jsou tam pejsci z celé ČR.
Doplňuji:
http://www.pesvnouzi.cz
Upravil/a: Rocker
0 Nominace Nahlásit |
No dítě nemám a psi nemám zrovna v lásce, takže asi ne. Nemám ale problém s jinýma zvýřazý jako je třeba kočka, či něco jiného. U psů mi vadí celkem silný a nepříjemný zápach a to, že potřebují docela dost pozornosti.
Bojová plemena bych nějakým způsobem omezil a zavést zákon, že bojová plemena se musí cvičit.
Takovej netrénovanej pitbul v kombinaci s dítětem může mít fatální dopad a potom můžete nadávat jen sám sobě.
0 Nominace Nahlásit |
Diskuze k této otázce byla zrušena administrátorem.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |