Myslím, že jsi už takovou otázku pokládal. Já odpovím opět, že bych chtěl byt léčitel. A to takový, že bych uměl i blbost vyléčit. Čím bohatší člověk by za mnou přišel, tím víc bych ho kasíroval.
0 Nominace Nahlásit |
Už od dětství mě lákalo být neviditelná. Inspirovala mě i nějaká dětská knížka. Neviditelnost slouží k tomu, že když pomůžu slabému proti násilníkovi, násilník se mi nebude mstít, jak už to tak chodí. Policisti by si zasloužili být neviditelní, aby se oni a jejich rodiny nemuseli bát gaunerů. Potom by mnohem víc "Pomáhali a chránili"ty bezbranné, kteří to potřebují.
0 Nominace Nahlásit |
Jsou věci či vynálezy, které by změnily vývoj lidstva. Např. takové ovládání gravitace. To by byla doprava skoro zdarma, ale našli by se i takoví, kteří by to zneužili k trestné činnosti nebo i zánik civilizace a to je důvod, proč nám to není dopřáno.
0 Nominace Nahlásit |
Aby se mi dokázaly splnit myšlenky, pokud bych například sevřel ruku v pěst. jinak bych to nechtěl. To bych mohl cestovat rychleji než raketa, být neviditelný, mít hned jídlo na stole.
0 Nominace Nahlásit |
Ametyst: Být neviditelná by byl zásah do vývoje Země, či lidí na ni.
Od šmírování po odposlouchávání. Samozřejmě, lze se ohánět
„ušlechtilostí“, ale to by nebyl člověk, aby této vlastnosti někdy
občas nezneužil. Takové tajné zasedání, ať už v Moskvě nebo kdekoliv
jinde, to by byla pecka. To by potom po prozrazení padaly hlavy…nové
Stalinovy čistky.
Takovou vlastnost zřejmě nemají ani Mimoni.
Hapiky: Jen jsem poctivě odpověděla na otázku. Jestli sleduješ filmy a čteš knížky, vždycky se dobrý úmysl převrátí ve zlo. Jednou ve jménu Vyššího Dobra, podruhé musí pod rukama doktora zemřít spousta pokusných lidí, aby zachránil lidstvo s novým lékem, a podobně. Všechno se dá zneužít: zvlášť dnes, kdy je předmětem byznysu i vzduch. Podívej se na EU, jak nám byly podsouvány jenom výhody- a ve skutečnosti jenom ztrácíme a chudneme.
annas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2638 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1349 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1066 | |
Kelt | 1006 |
Astronomie |
Fyzika |