Když se člověk ráno nenají, protože ze stresu mu jíst nejde a během
dne už nejí, pořádně vypil ani ne litry všech tekutin (mléko, voda,
káva) a večer když otevře lednici, je mu na zvracení?
Co se dá dělat?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? petra15 před 3883 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Málo pití je nebezpecné predevsím pro ledviny. Zacínají se pak tvorit ledvinové kameny…Samozrejme, ze i dehydrace je nebezpecná, a to bezprostredne…Takze se ráno alespon napij sladkého — abys nebyla napr. podcukrovaná(a to je dalsí bezprostrední riziko).....a tím uz to bude pres den mnohem lepsí…:)
0 Nominace Nahlásit |
Především by to chtělo zbavit se stresu.
Potom pak nepočítat kávu do pitného režimu,jelikož káva
odvodnuje,pakliže piješ hodně kávy,tak každý hrnek kafe dohnat hrnkem
čisté vody.
0 Nominace Nahlásit |
Příští den se táno najíst a potom jíst a pít během dne, jako většina normálních lidí.
0 Nominace Nahlásit |
Ráno se napít alespoň třeba džusu ( sacharidy ). Přes den je nutné pravidelně v menších 5–6 dávkách jíst. Potom se večer člověk cítí v pohodě.
0 Nominace Nahlásit |
Začít snídat – kousek ovoce, bílý jogurt,
postupně přidávat další potraviny.
A zvýšit přísun tekutin!
0 Nominace Nahlásit |
iceT
liska bystrouska:-)
ano, — más mojí pochvalu a uznání(ani jsem si té kávy nevsimla). Na
jeden hrnek kávy — vypít litr vody-tedy behem casu…:-)Kdo pije kafe –
musí stále behat na záchod ! ! ! Já to ríkám stále, ale je to stále
podcenováno:-):-)
Diuretické účinky kafe jsou napůl pověra, viz http://www.institut-kavy.cz/pro-lekare/clanek/:kava-a-dehydratace/kap-1 . Já chodím lulat furt stejně hodně, ať s kávou nebo bez.
Zdravím „institut kávy"a vyrizuji : "Jdete se vycpat“. Totiz i po vypití bezkofejnové kávy-a ani né vetsího mnozství-je behání na toaletu stejné, dále antioxidacní úcinky?-jen 0,0001%ní v porovnání s boruvkou-a ta má(ackoliv vysoké hodnoty-)ty úcinky tak minimální, ze i kdyby starý clovek jedl jen boruvky, tak neomládne ani o 3 mesíce…Kdyz nedaruji ten milión v bankovkách do grilu – ale tomuto intitutu – tak mi vystaví super-analýzu…a nejde náhodou o miliardový kseft? Ty mají tak silné lobby, ze jsou schopní i tvrdit, ze káva je zdravá na bricho…:-)
Tak holt máme to lulání každý jiné, podle tvého vyprávění stačí, když se na kávu jenom podíváš a jdeš na wc ;)
a kdo rekl, ze „chodím lulat furt stejne hodne, at s kávou nebo bez“? – a to más z kávy…vzdyt to „bez“ ani neznás…:-)
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |