Dnes nastal docela zvláštní stav: elkon i Drap mají, shodně, po 280 bodech za měsíc. Elkon je uveden, v tabulce, jako prvý, Drap jako druhý.
Proč? Ne, já rozumím tomu, že ten systém poněkud nedokáže umístit na první místo elkona i Drapa zároveň, třeba tak, že by jejich nicky překryl, nejsem debil, ale je na to nějaký systém, nějaké pravidlo? Proč je prvý Ausgerechnet elkon a nikoli Drap?
Víte to někdo, kdo tu jste „od Kuvajtu napadení“ Stalo se vám zde někdy něco podobného, že jste první místo sdíleli s někým? A posouvalo se to, že třeba, jako, dvě hodiny by byl první elkon, pak Drap, a ty první hodiny by měli oba 280 bodů, a potom oba 282 bodů?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst, bobi12, penny21, smaragd22 před 666 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Ne. kvalita s tím nesouvisí.
Jeden z nich (elkon), pravděpodobně, v daný den/týden, hodinu dosáhl
příslušného počtu bodů dříve (jako první). Mohla to být i otázka
vteřin …
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Filip84 Nahlásit |
Neznamená to nic a je to jedno. Co jsem si ale povšimnul, většinou kdo jde zdola, při rovnosti bodů jde výše. Ale já to neřeším, nepočítám body.
0 Nominace Nahlásit |
Funguje to tak, že pokud uživatel získá tolik bodů, kolik má první hráč, dostává se na první místo a původně první se stává druhým. Podobný stav zde nastal už několikrát. S kvalitu odpovědí to nemá nic společného.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |