Filip84

Když má elkon 280 bodů a Drap 280 bodů a elkon je prvý, znamená to, že jeho odpovědi jsou více kvalitní?

Dnes nastal docela zvláštní stav: elkon i Drap mají, shodně, po 280 bodech za měsíc. Elkon je uveden, v tabulce, jako prvý, Drap jako druhý.

Proč? Ne, já rozumím tomu, že ten systém poněkud nedokáže umístit na první místo elkona i Drapa zároveň, třeba tak, že by jejich nicky překryl, nejsem debil, ale je na to nějaký systém, nějaké pravidlo? Proč je prvý Ausgerechnet elkon a nikoli Drap?

Víte to někdo, kdo tu jste „od Kuvajtu napadení“ Stalo se vám zde někdy něco podobného, že jste první místo sdíleli s někým? A posouvalo se to, že třeba, jako, dvě hodiny by byl první elkon, pak Drap, a ty první hodiny by měli oba 280 bodů, a potom oba 282 bodů?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst, bobi12, penny21, smaragd22 před 666 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

Odpoveď byla označena jako užitečná

Ne. kvalita s tím nesouvisí.
Jeden z nich (elkon), pravděpodobně, v daný den/týden, hodinu dosáhl příslušného počtu bodů dříve (jako první). Mohla to být i otázka vteřin …

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Filip84 Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Neznamená to nic a je to jedno. Co jsem si ale povšimnul, většinou kdo jde zdola, při rovnosti bodů jde výše. Ale já to neřeším, nepočítám body.

0 Nominace Nahlásit

Drap

Funguje to tak, že pokud uživatel získá tolik bodů, kolik má první hráč, dostává se na první místo a původně první se stává druhým. Podobný stav zde nastal už několikrát. S kvalitu odpovědí to nemá nic společného.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek