Ono to bude asi ke všemu, ovšem si neumím představit, že by si Eva a
Vašek před vystoupením něco šlehli.
Takže tipuju metal, rock a podobně…
Nechci se plést, ale dosud jsem žila v domnění, že tráva a marihuana je jedno a to samé…
Upravil/a: iceT
0 Nominace Nahlásit |
To se špatně posuzuje. Největší „feťáci“ bývali asi rockeři v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech. Ale co se posluchačů týče, tak si myslím, že k rocku a metalu patří spíše alkohol, max tráva. K reggae, ska a hip hopu patří spíše marihuana. Největší chemie se jede řekl bych u fandů techna, tekkna, trance a různých dalších tanečních stylů. Různé taneční drogy, nebo LSD, či perník.
IceT: To pochopitelně je. Asi jsem ty věty divně napsal, takže to vypadá jako by to mělo být něco jiného.
Upravil/a: Nerevarin
0 Nominace Nahlásit |
Asi grunge, rap nebo reggae či SKA.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2983 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro dobrou hudbu bych drogy nepřidával, to by byla škoda. Když tak k nehudbě zvané techno. Tam je to jedno.
Upravil/a: Kepler
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2983 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejvíc uživatelů návykové látky alkoholu jsem zaznamenal při dechovce.
0
před 2983 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pomineme-li drogy jako tabák a alkohol (tito uživatelé ujíždějí na lidovkách: Vínečko bílé …, dechovce a v podstatě na čemkoli), tak největší oslavou drog je asi rap (Eminem), zvláště pak černošský rap, možná ještě i punk (VZ: Mahuleno ty máš doma nahuleno); dříve trošku i bigbeat (Beatles: Lucy in the sky with diamonds). Ale i ploužáčky typu jako (muchomůrky bílé …). Progres 2: ve skladbě „Planeta Hieronyma Bosche II“ Nám vládne král jmenuje se heroin (text spíš před drogou varoval, ale v ČSSR bylo vnímání zcela opačné):
https://cs.wikipedia.org/wiki/Dialog_s_vesm%C3%ADrem
0
před 2982 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek