je mi 13 a odstávají mi uši . Už jsem si celkem zvykla , ale stejně , vadí mi to … kolik asi stojí operace ? samosdřejmne že to proberu i s rodiči, jen abych tak věděla :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4164 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Čepice, nebo čelenka je za stovku a vteřinový lepidlo za 20Kč. Něco spraví i účes, operaci bych volil až jako poslední možnost, možná to není tak horké, jak se to může v tvém věku teď zdát. .)
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, cochee, Konan-Pain
před 4164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s autacek, na operaci bych šel až po završení dospělosti, po ukončení růstu.
0
před 4164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jděte se s rodiči poradit do nemocnice hned. Moje sestra to řešila v dospělosti a řekli jí, že dětem se toto dělá zdarma (nevím do kolika let), ale jako dospělá, to musí zaplatit. (Také je to info už pár let stará…) Sestra se tam rozplakala, vykulila na pana doktora oči a řekla mu: No jo, já ale nemůžu za to, že mi to nenechali udělat rodiče, když jsem byla dítě! Pan doktor jí řekl, že má pravdu a udělal jí operaci zdarma 🙂
0
před 4164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
moje známá z práce byla na týhle operaci taky v dětství, měla ale plácačky vážně hrozný, až komický a nestálo jí to nic, ale to bylo za totáče, tak nevím, jak je to s cenami dnes, musíš hledat
0
před 4164 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |