Doplňuji:
Chudste , ja minuly tyden porad nekde cekala : U pokladny , v bance , na poste
, u doktora… dnes na syna , ktery mel prijit , ale napsal , ze je na rybach a
ze je to " masakr " – zitra pry priveze .. tak asi ten masakr. 🙂 -iv-
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? rynek878, takhlene, chudst, tom004, barnajka, tuCZek před 4903 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Práce, čekání, volný čas…to všechno mi nějak splývá, takže nedovedu vyčíslit :) Jediná složka, co má jakžtakž pevný obrysy, je ten spánek. Ani tady ale neumím říct konkrétní cifru – někdy spím 8 hodin denně, jindy s bídou čtyři. Pravidelně jednou týdně se mi „podaří“ nespát vůbec a většinou pak to manko už nestačím nahánět.
A co se toho čekání týče: řekla bych to asi tak, že není čekání jako čekání :) Čekání na milýho společníka je mi potěšením, pár minut čekání na šalinu mi nevadí, čekání ve frontě u pokladny snáším s velkým sebezapřením. Zato čekání v čekárně u doktora vyloženě nenávidím. Už tak mívám z návštěvy doktorů nervy na pochodu a každá minuta zbytečných průtahů moje utrpení jenom zhoršuje. Nedejbože, aby si vedle mě sedla stará paní s nutkavou potřebou sdílet s někým průběh svých chorob..to je úplně na infarkt :)
0 Nominace Nahlásit |
Vsedni den: spani – od jedenacti do sedmi (= 8 hodin), prace – (skola = jak kdy, nekdy dve, ale jindy zase 12 hodin), cekani – ‚0min‘ (hromadne dopravy vyuzivam minimalne, takze nevim, copak tim cekanim myslis – jestli fronty, apod., tak to je individualni pokazde jinak.), volny cas – zbytek (jenze i ve volnem case je prace – uceni doma, domaci prace, apod.). Ale dejme tomu, ze zhruba by se dalo rict: 8 hodin spanku, 8 hodin prace a 8 hodin ‚volna‘.
Vikend: spani – 11–12 hodin, prace – 0min, cekani – ‚0min‘
(viz predtim), volny cas – zbytek (viz predtim). :)
Doplňuji:
Jo tak :) No, tak v tom pripade plati – je to individualni, nektere dny
necekam vubec, jindy si zase nejaky ten casek pockam. Coz samozrejme vyuziji
smysluplne – vzdy, kdyz predpokladam zdrzeni, si s sebou beru knizku :)
A at chutnaji ryby – pak se ozvi, jake druhy chytil a jak sis je udelala!
Upravil/a: chudst
0 Nominace Nahlásit |
Jelikož už mám odpracováno,tak nejvíce času strávím na zahrádce nebo spaním,když není hezky a taky u PC na odpovědích.cz na dobré otázky.
0 Nominace Nahlásit |
Spánek,tak od půlnoci,vstávám mezi pátou a půl šestou každý den.Ostatní činnosti se prolínají podle potřeby.Jedna z mála výhod důchodu.Co nemám rád,je čekání,kdekoliv.
0 Nominace Nahlásit |
Prací ted skoro furt,volný čas nemám skoro žádný ale už jsem své tempo trochu spomalila a věnuji se i svým dětém nemá cenu se furt za něčím honit
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |