Relativní. Podle aktuální situace. Když si půjdu pro rohlíky a v peněžence budu mít 1000, mám tam hodně. Pokud hledám byt a mám 2 miliony, je to málo.
4Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, Emefej, da ny, Pepa25
před 742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Existují lidé, kteří mají peníze, a lidé, kteří jsou bohatí. Mimochodem proč si ukládat peníze na účet, když můžete vlastnit banku?
2Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, Pepa25
před 742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak kdy. Peníze přece kazí charakter ;D
Mně stačí tolik, abych měla (finančně) na hojnost všeho, čeho je
k životu třeba (zaplatit, pořídit).
2Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, zjentek
před 742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ještě jsem to nikdy neřekl. Dostatek peněz je tolik, abych mohl spokojeně žít, topit, bydlet bez ohledu na to co zase pomatení politici vymyslí a nemusel sledovat zda rohlík stojí 3 Kč nebo už 5korun. Hodně peněz je potom tolik, že k tomu všemu si mohu kdykoli pořídit co bych potřeboval, občas si někam zajel, investovat do domu když potřebuji a nemusel o tom moc přemýšlet.
1Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz
před 742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hodně je tolik kolik nestíhám uvalit! 🤷♂️
1Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz
před 742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na úctě nemám skoro nic zatím (ale za bohatství považuji tak 50000000 Kč za to už se dá koupit skoro vse, přesto že za 10 mega kolikrát ani byt.
0
před 742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hodně peněz je podle mě více než 3.000.000 Kč. Tehdy je dle mého názoru Čech bohatý. Musí to mít ale ve financích.
0
před 742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
da ny>> ten, kdo má málo peněz, tak napíše, že peníze stejně kazí charakter. Pro mě jsou peníze prostředkem ke svobodě a nezávislosti.
0
před 742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek