Schválně, kolik nás je, co máme obarvené nebo odbarvené vlasy? Všimla
jsem si v autobuse, že na kohokoli se podívám, každý má na vlasech
nějakou tu barvu, byť malý proužek. A co vy?
Já mám obarvené vlasy.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5341 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Také si barvím vlasy.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Od 16let jsem si barvila vlasi trvalíma barvama každých půl roku. Pak jsem si dala černo-modrou, vypadala jsem hrozně jak čarodějníce. Navíc po častém barvení jsem měla vlasy tenké a rozpraskané. Od té doby jsem si je neobarvila , je to už 5let. Dnes mám silné lesklé vlasy. Má přírodní hnědá barva se mi hodí k obličeji a už po barvení netoužím.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednou jsem si je obarvila a přišlo mi, že mi moje sluší víc a že si barvení ještě užiju až až. No ale jelikož jsem nedávno zjistila, že už mám docela pár slušných šedin, tak jsem po barvě šáhla – vínověhnědá od Palette Natur nebo jak se to píše.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem měla tmavě hnědé vlasy od přírody. Pak jsem ale chtěla zkusit bloncku, ale blonckou jsem nebyla. Z tmavě hnědé se stala světle hnědá barva :D. Tak jsem udělala to, že jsem si na levou stranu vlasů nechala udělat červený pramínek. Ten se za dva týdny odbarvil a zůstal mi tam místo červeného proužku krásně „blonďatý“. Přemýšlím, že bych si dala do vlasů více „blonďatých“ proužků. Do týdne půjdu na celkové ostříhání vlasů-veliké zkrácený, protože vlasy mám dlouhé. Končí mi ve čtvrtině zad ;o). Takže jsem zvědavá jak to dopadne :). A nebo udělám něco úplně jiného-budu bloncka s hnědýma pružkama :D
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si nechávám barvit vlasy na blond. Jednak si myslím, že se ke mě ta barva hodí daleko víc než moje tmavě plavé vlasy a navíc se to líbí mému manželovi. A není mi proti mysli se mu v tomhle ohledu trochu přizpůsobit. A dokud jsem byla před těhotenstvím sekretářka v německý firmě, tak pokaždý, když jsem byla čerstvě obarvená, tak na mě byli všichni chlapi obzvlášť hodní. Němci to mají celkově rádi, když má ženská světlý vlasy. A kupodivu to ani nevadilo Němkám. Češkám to kolikrát vadí, ale Němkám nikdy.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mam vlasy tmave,ale blond jsem nikdy nedosahla a tak od 50let na vsechny cervene.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já také barvím. Myslím si, že málokterá žena má přirozenou barvu svých vlasů pěknou, zejména po pár desetiletích života.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už jsou tam -mršky bílé,tak barvím.Snažím se ,aby to vypadalo co nejpřírodněji,ale ne vždy se to podaří.Jen mám pocit,že už ty barvičky nevydrží tak dlouho jako dřív.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ač nerada,musím i já přiznat,že mi vlasy šediví, a proto si je barvím na čokoládový odstín.
0
před 5340 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja jen dva,tři pruhy=blond-jinak mám melír od sluníčka.
0
před 5333 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |