Osobně bych místo kýty použil krkovičku, kotletu nebo panenku. Množství záleží na velikosti porce jakou chceš dělat. Za mě by bylo potřeba tak 3–4 kg masa.
Upravil/a: brillant
0 Nominace Nahlásit |
Vzal bych celou menší, tzn. od 8 kg s kostí a pokud možno již naloženou.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Pokud budeš dělat 100g porce (což je 10 dag), tak ti bude stačit 1,8 kg.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Pokud to není akce pro děti, tak kilo masa je na tři steaky. Tak 6kg, i když, já bych si dal třeba dva, kdyby k tomu byly feferonky. A je to na steaky? Na mišmaš z masa stačí méně, jestli tam plánuješ zeleninu, houby a tak. Takže tady víme prd, každopádně jestli budou steaky a z kýty, tak to seš neznaboh, promiň. Lepší je kotleba atd.
Nikdo neuráží, neznaboh není urážka. Naopak to může být i pochvala.
Upravil/a: zjentek
0 Nominace Nahlásit |
Osobně bych udělal nejméně 2,5kg-4kg. Záleží kolik kdo sní, mě by 100g asi nestačilo.
0
před 3042 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nedovedu si představit, jak můžeš grilovat maso a sám ho nejíst, to jsi opravdu dobrý kamarád, když tohle děláš. Já bych asi koupil osm kilogramů, to by mělo podle mě stačit. U nás griluje můj tatínek a je to vždycky ta nejlepší pochoutka, jelikož si na tom opravdu nechá záležet. Již od rána rozpaluje gril pod pergolou, kterou si pořídil na https://www.growerstore.cz/, aby měl správně rozpálené uhlíky.
0
před 861 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Boreczech: asi tak, i když 6 kilo by taky stačilo. 100 g na osobu by dětská porce ve školní jídelně. Propadl bych se studem, kdyby na někoho nevyšlo, zvlášť kdyby ten fláček masa byl dobře naložený.
https://www.youtube.com/watch?v=biqfJRbX__k
https://www.google.cz/?client=opera#q=panenka+gril
Jistě, chutě jsou různé a kdejaký blb dnes v TV dělá šéfkuchaře. Já si teda ze zubů nehodlám tahat dietní maso. Může to být dobré, ale chutné ne.