Dobrý večer / dobré ráno. Kolik máte doma v místnosti, ve které právě jste, stupňů? Já jsem momentálně u PC v obýváku a máme tu 31°C! Hrůza. Já piji ledové pití, na hlavě mám ledy. Prostě mi je na padnutí. Jak jste na tom Vy? Pište, pište ;o)
Hezký zbytek večera/hezké ráno – nevím, co použít 😁
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Miroslavst, anonym, aramah před 5244 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak já mám comp v ložnici, kde se právě nacházím. Kolik tu mám stupňů nevím, ale protože je mi tu velice příjemně, tak tu závratné stupně nebudou. Je fakt, že jsem velice spoře oblečena a bosky, ale ledy na hlavu nepotřebuji, takže paráda.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem v pracovně a budeš se divit, před chvílí jsem si udělal turka-kávu. Dávám si vždy před spaním. Jinak mi na hodinách, kde je i teploměr ukazuje právě 28°C.
0 Nominace Nahlásit |
Asi 30° C. Je to hrůza. Okna na západ už nikdy! Spím na balkóně už 4. den.
0 Nominace Nahlásit |
Ted jsem se dívala na svůj teploměr který mám v místnosti a mám tu na něm 31°C už pátý den tu mám u sebe zaplý ventilátor jinak bych tu skapala.
0 Nominace Nahlásit |
Je 8:56,mám tu svých stálých 4,5 stupně.NÁDHERA !!!! Horší to bude za hodinu , až vylezu ze skladu ven.Ale prý už venku pokapkává , tak snad …
0 Nominace Nahlásit |
Tak to Vám vůbec nezávidím. Já mám pracovnu s compem v suterénu vedle garáže kde je v těchto dnech stálá teplota 23oC. V bytě nahoře je to již nyní horší. Teď po ránu 24 oC ( celou noc větráme )po vyvětrání všechno zavřeme a stáhneme žaluzie. Do večera to vyleze tak na 26–27oC. Obývák mám na jih a na terase je na sluníčku běžně 56 oC. Na severu ve stínu zde je již třetí den 35 oC.
Na vysvětlení. Pro mě „po ránu“ je 10 – 11.00.
panenka:
Ventilátor chladí tak že rychleji pomáhá odpařovat pot. Kolik toho
vypiješ?
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek