Naše město má 7500 obyvatel a jeden rozvoz už funguje a funguje více než dobře, mají opravdu dost kšeftů, o vikendu čekání i 3 hodiny na pizzu, napadlo mě udelat konkurenci. Kolik mate rozvozu pizzy ve Vašich městech?
Zajímavá 0 před 2177 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud vám to k něčemu bude, u nás je jedna pizzerie určena jen pro rozvoz pizzy, druhá také na telefonickou objednávku pizzu rozváží. Jinak v jiné restauraci si může pizzu objednat, sníst přímo na místě, nebo sám si ji odnést domů.
Ale bez pizzy se obejdu, takže i když ji vyrábí přímo Ital, není to pro mě pravé ořechové. Sice jsem ji ochutnala, ale klidně se bez ní obejdu. Znám lepší jídla.
4Kdo udělil odpovědi palec? dudu, vagra, Drap, aliendrone
před 2177 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přesně? Tak to bude ještě víc, než NEJVÍC! Soudě podle dopravy –
venkoncem to dobře vystihl i herr Nohavica! (asi už byl v Praze) ;) :D
:D
https://youtu.be/dDlCt4d4SNg?t=70
0 Nominace Nahlásit |
Překvapivě poměrně dost, ale ty klasické hráče á la Foodora a Wolt poměrně slušně válcuje místní podnikatel, který si vyzobal top restaurace (nejen pizza) a rozváží to, co zvládne. Myslím si že doba, kdy tvorba mobilní aplikací je v rámci možností poměrně jednoduchá, tomu poměrně dost přeje. Takže já mu fandím a objednávám u něj. Raději podpořit jeho a pár brigádníků, kteří pro něj jezdí, než korporát.