Za radu díky.
Doplňuji:
No praávě…nevím, co dělají v případě kontroly příslušníci
pořádku.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, rynek878, Pirate_of_D1 před 5242 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nic.
No asi takto:
Policie s tím nemá vůbec, ale vůbec nic společného. Agendu vede místně
příslušný obecní úřad-úřad s rozšířenou působností, odbor
dopravy. Ale to je vcelku jedno, jelikož při kontrole se prokazuješ pouze
OTP, což je osvědčení o technickém průkazu, tedy malý techničák a ten
určitě máš. Velký techničák, tedy technický průkaz nikde ssebou
nevozíš a ani se jím neprokazuješ při silniční kontrole.
Technický průkaz pouze předkládáš při STK nebo při jednání na odboru
dopravy. Nevím jestli ještě platí, ale dřív platilo, že jsi ho ani vozit
ssebou nesměla.
0 Nominace Nahlásit |
nechodte na policii, tam nic nevyřeší, Vezmete si občanku malý techničák, pojistění, dojdete na evidenci vozidel, vyplníte žádost, v pokladně zaplatíte 100Kč správní poplatek, na počkání Vám udělají nový techničák, popřeji hezký den a jedete na technickou.
Pokud někdo jezdí bez platné STK, tak je to za 2 500Kč na místě.
Neplést s podobným stavem za 5 bodů!!!
0 Nominace Nahlásit |
Příslušníci koukaj na známky na RZ a když se to stalo mně tak za 500kč, bez bodu a nechali mě odjet, pokud nejezdíš půl roku bez technický tak je to fpoho. Jinak duplikát velkýho TP je za 100,–.
0 Nominace Nahlásit |
Osobně co nejdříve si zajdite na Policii tam kde se vyřizují řidičské průkazy a požádejte si o vydání duplikátu technického průkazu s kterým si pak zajedete na STK.Až ho pak najdete ten techničák tak ho pak vrátit na Policii i můj manžel to tak měl .Pokud by vás zastavily Policajti tak se budete prokazovat duplikátem mého manžela zastavily ukázal jim duplikát a žádné potíže neměl právě na tom dulikátu budete mít vše napsáno to co jste měla v originálu akorát tam budete mít razítko Duplikát.
0 Nominace Nahlásit |
nechat si vystavit duplikát, velký techničák v běžném provozu nepotřebujeme.
0 Nominace Nahlásit |
Díky všem, duplikát již mám, stál 100 Kč a to je o mnoho míň, než mě stálo celé dlouhé hledání. Na STK jdu pozítří.
Ano, kontrolují nálepky, ale neprokazuješ se TP, pouze OTP (malý). jinak s tím nemá policie nic společného. vše vyřizuješ na dopravce. Takže zajdi na dopravku a požádej o duplikát nebo jak jsem říkal hledat a hledat.