Mary Kay funguje prostřednictvím prodejců, nedodává se do kamenných obchodů, ale jenom do kosmetických studií společnosti Mary Kay. Na internetu je řada odkazů a možná najdeš něco, co bude docela blízko tvému bydlišti.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4288 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Máš pravdu, je to MLM jako Avon nebo Oriflame. V drogerii neseženeš.
Kdysi měli malý kamenný obchod v Praze na Palmovce, přímo u metra, ale
nevím, jestli ještě funguje. Kžp – tady máš odkaz, tam jistě najdeš
víc.
http://www.marykay.cz/kontakty.php
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4288 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja sem to tám nenasla ale nasla sem neco jiného
http://www.marykay.cz/index.php
Ale nadá se to objednat to se tam musi zajít
0
před 4182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já tuto kosmetiku prodávám. Nechávám si jí dovážet přímo z ameriky a vyjde mě o polovinu levněji než když se to objednává přes některou jejich prodejkyni.
0
před 3963 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Omlouvám se, ale tuhle kosmetiku nemám ráda a nikdy jsem neměla. Je to jen drahá značka, která nenabízí nic extra… Já sama si potrpím na bio a eko produkty a ty si taky kupuju.
Já jsem to už myslím tady někde psala. Alpik shop znáš? Já ho znám dlouho, ale kupovala jsem tam hlavně věci a prostředky do domácnosti. Jako věděla jsem, že tam mají i kosmetiku, ale dokud jsem měla oblíbenou značku, tak jsem to neřešila. Moje kosmetika mi ale přestava vyhovovat, tak jsem si koupila od nich a musím říct, že jsem maximálně nadšená.
Já to mám teda stejně musím říct… Cosi jsem od nich kdysi měla a nějak extra wow, jako. Taky jsem jednou byla nalíčena jejich kosmetikou a taky nic moc. Hodně mastnou pleť jsem měla. No a kde ty bio a eko produkty kupuješ?
Ahoj, co se týká této kosmetiky, tak osobně ji nemám ráda, nekupuju a nechci ji ani podporovat. Je to kosmetika, kde platíš jen za značku a za reklamu. Jsou na trhu mnohem kvalitnější značky. Tuhle ale fakt nekupuj.
Značek kosmetiky je prostě celá řada. Ale já osobně kupuju kosmetiku podle toho, co mi vyhovuje.
Já si kupuju kosmetiku od aetherclinic.com. Dlouhodobě k nim chodím na kosmetická ošetření, oni moji pleť znají, takže přesně ví, co mi doporučit.
Hele, já krom toho, že si jednou za čas zajdu na kosmetiku (chloupky, akné a tak), tak si kupuju kosmetiku iuvenio. Vlastně mi ji kosmetička doporučila. No a jsem s ní spokojená.
Hele, ono je to jedno, pokud pleti věnuješ věškerou péči. Já třeba osobně chodím na odborná ošetření. To je to nejlepší, co pro pleť udělat :)
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |