zalezi jak stare mimi je,muj syn mel po koupani vysusenou pokozku detska lekarka mi rekla,ze jej nemam kazdy den mydlit a mam ho mazat oleji,ale uz je to par let,dnesni mydla uz jsou urcite setrnejsi k detske pokozce a i miminka se poti
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES, Bumbes
před 5222 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak pronesl jeden lidový pranostik: Já sa nepotřebuju kúpat, já som sa kúpal v sobotu.
Viděl bych to podobně 😁
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, dagry
před 5222 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se to mimi nemá kde umazat, jako třeba nechodí do písku, neopravuje
svoji tříkolku, pokud zrovna nemá rande se slečnou ve školce apod. tak
stačí i párkrát za měsíc.
Čistota půl zdraví, špína celý.
Doplňuji:
Bumbesi: nejen miminko.
http://anorexie.czechian.net/nadmisou.jpg
Upravil/a: Miroslavst
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5222 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Klidně denně, nebo obden. Jak píše burak, stačí šetřit mýdlem. Někdy stačí jen opláchnout ve vlahé vodě od potu a bliček (skoro každé mimino při odřihnutí ublinkne).
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se v těchto vedrech potí, tak stačí jen lehce opláchnout, ale voda vysušuje, tak je lépe mimi trochu natřít nějakým hydrat. mlíčkem. Nebo použít pleťové mýdlo s hydratačním účinkem. My jsme používali glycerínové mýdlo s medem. Má vysoký (patentovaný) obsah glycerinu, ten absorbuje vlhkost a proto udržuje pokožku hydratovanou. Známí byly moc spokojeni, protože pak ani nebylo potřeba pokožku dále potírat.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5222 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem svoje děti do jednoho roku koupala každý den,hlavně v létě.Musíte používat olejíček do koupele.Pak je miminko krásně promaštěné i když ho umyjete mýdlem.Pokud se dítě zpotí,tak čistá voda ho rozhodně neumeje,protože bez mýdla pot nedostanete dolů.A i když si nehraje na písku tak se vám může zpotit i u koukání na pohádku pokud je zrovna teplo.Já používám značku Johnsons i pro sebe.
0
před 5222 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je hodně důležité promazávat pokožku miminka… K tomu se nám osvědčil tento olejíček https://happy-cz.cz/cs_CZ/product/natural-care-olej%C3%AD%C4%8Dek-cz a určitě ho doporučuju.
Taky s ním máme zkušenost a je super :) Fakt doporučuju koupit. Na tu dětskou pokožku je ta jejich kosmetika senzační.
To máte super. My jsme teda docela tápali a hodně zkoušeli, co sedne a co ne. Nakonec ta Bella Happy byla nejlepší, ale zkusili jsme toho fakt hodně.
Používala jsem ho jak na naše první dítě, tak i teď na to druhé :) a objednávám ho z toho e-shopu.
Já jsem třeba spokojená s tímto výrobkem http://www.lekarna.cz/weleda-mesickovy-kojenecky-olej-200ml-290464/ :)
Naše holky se koupali každý den, mazali jsme jim zadeček olejíčkem.Nijak jim to neškodilo.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |