To, co je na obrázku, má být genderově neutrální smoking.
Podle mne jsou to dámský škaredý šaty: má to knoflík nalevo, je to dámský. A vypadat v tom bude blbě každý, bez ohledu na pohlaví. Je to „prasopes“, prostě kombinace nekombinovatelného: to je, jako by si vzal frakovou košili, motejla, frakovou vestu, frakovej Mantel, a k tomu silonkový rukavice, silonkový punčochy, podvazkovej pás, červený lodičky s 5" podpatky a trenýrky (bombarďáky) s kačerem Donaldem. Bez ohledu na to, že velká část toho oblečení není příliš vzhledná na osobách jeho pohlaví, tak taková kombinace je prdelní, vypadal by jako šulin. Jo a ještě by si mohl vzít, namísto hole, do ruky Magic Wand, aby to byl „taký komplet, aj s kokotom!“ 🤦♀️😅
Osobně nemám nic proti genderově neutrálnímu oblečení. Vůbec nic, jsou kousky, které vypadají opravdu dobře, a pokud se umí nosit, vypadají opravdu dobře bez ohledu na pohlaví nositele. Ale ještě jsem neviděl pánskou sukni, ve které by muž vypadal dobře. Když chce chlap „sukňu“: má nosit kilt. Ten je dedikovaný na mužský proporce – ne sametová krinolína! 🤦♀️😅
Ale sto lidí, sto chutí. Pokud není vidět klobása, vejce, a u ženský bradavky, je to přijatelné. Tak? Jsem sám, komu se to nelíbí? 😃
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 231 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Ano, nosil.
Kdybych zila na zamku, jiste bych takove saty nosila. Jsou krasne a jiste se
v nich clovek i ohreje, coz je na zamku dulezite.
Na tomhle snimku mi v nich vadi ten chlap. Ale podle jeho vyrazu je on sam se
sebou spokojeny!
Upravil/a: cappuccino
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Filip84 Nahlásit |
Jsem v kriminále / na vazbě / v zabezpečovací detenci, proto nosím mundůr, co jsem vyfasoval.
!!!jiná odpověď!!!
Nenosil a nelíbí se mi.
0
před 231 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hovadina, sám nadáváš na hloupě postavené ankety a pak to děláš také. Když už musíš takové kraviny vymýšlet, tak tam dej vždy možnost normálního odmítnutí. Aby to mělo aspoň trochu smysl. Tohle vypadá, že to psal dement.
elkon: Ano – máš pravdu, udělal jsem chybu, vypadlo mi tam: Nenosil, ani se mi nelíbí. Já jsem to tam ale psal, asi to zase – nějak – blbne.
Někdy blbne formátování, napíšeš „** elkon **“ nebo „* elkon *“ (samozřejmě bez těch mezer, jinak by se to nezformátovalo) a přesně takhle to tam je. Technická stránka je tady šílená, a při úpravě otázky s anketou anketní odpovědi neopravíš.
Drap | 8206 | |
led | 4067 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |