Nemyslím rajčata, katerá jsou pěstovaná v létě na sluníčku. Nejchutnější jsou ta z jižního Slovenska.
Včera jsem koupila česká skleníková z jižní Moravy. Jsou jako malá vajíčka, ale už jsem tak dlouho chutná rajčata nejedla. Zřejmě záleží i na odrůdě.
Myslím si, že rajčata dovážená z jižních zemí se sklízejí zelená, dozrávají v pěstírnách, možná obsahují i pesticidy, takže chuť ani vůni moc nemají.
Sluníčko je sluníčko, ale před dovozovými bych upřednostila česká, byť ze světelných skleníků.
Upravil/a: annas
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Drap, independent
před 2409 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?vagra Nahlásit |
Domácí, ze záhonku či skleníku, nebo zakoupené od pěstitele. Kdyby se pěstovaly pod umělým osvětlením?…Cena takových rajčat by se zřejmě přibližovala ceně marijuany.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?johana 56 Nahlásit |
Nejchutnější jsou ty druhy zeleniny a ovoce, které dozrají přirozeně.
Někde jsem četla, že bychom měli jíst jenom ty druhy ovoce
a zeleniny, kterým se daří v našich klimatických podmínkách.
Řekla bych, že na tom něco bude.
Vždycky mi nejvíce chutnalo to, co vyrostlo u nás.
A rajčata mi nejvíc chutnají moravská a česká.
Upravil/a: ivzez
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek