Dívat se na cenu a na obal.
"Třtinový cukr stojí cenově nejvýš, neboť k jeho výrobním nákladům je třeba připočíst mimo jiné i náklady na dopravu do Evropy.
Vždy se dováží z tropických oblastí, kde se daří cukrové třtině.
Ve většině případů je jeho složení, tj. že je vyroben z cukrové
třtiny, uvedeno na obalu. Dále ho poznáme podle typické zlatavé barvy.
Používá se všude tam, kde byste použili cukr řepný. Třtinový cukr
obsahuje zdravou melasu stejně jako nejkvalitnější hnědý cukr, ovšem ta
se do něj nepřidává během výroby, ale je již v základní surovině a
během zpracování třtiny se z ní neodstraňuje."
https://www.vitalia.cz/specialy/chytry-nakup-jak-poznat-kvalitni-potraviny/cukr/
2Kdo udělil odpovědi palec? Drap, independent
před 2154 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek