quentos
čokoládové, vůbec nejlépe s nějakou alkoholickou náplní
uvnitř ;{)>
led
Tie, čo si nekúpim a ostanú v obchode.
Drap
Bonbony mám zakakázane, takže mě chutnají úplně všechny.
marci1
Švýcarské „Ricola“ z 13 bylin, bez cukru.
Někdy „ujíždím“ na lentilkách. 🙂
RyuzakiKate
Všemožný želé – obyč, kyselý, s náplní, napůl s tamtím
bílým…
Raffaelo a Ferrero Rocher jsou výborný, ale to už je spíš takovej
zákusek/pamlsek, něco extra, než bonbón… A v bonboniérách dycky
vybírám buď nějaký s oříšky nebo nugátový!
Děsně příjemný jsou eukalyptový bonbóny… Pak se na to ještě napít…
Uuuh, so cold…
Hehe, ty čokoládový s alkoholovou náplní přímo nesnášim, to je trauma
z dětství, kdy jsem nadšená skočila po bonbónech v domnění, že jsou
jen čokoládový, pak to rozkousla a ten hnus se mi rozlil v puse… Kolikrát
už jsem se takhle napálila, mamka mi to tam snad naschvál dycky
nastražila…
suaeda
Mám rád pravé želé, které si raději kupuji v Německu. U nás se
prodává nějaká nechutná náhražka. Občas si dávám zejména při
nachlazení a bolestech v krku „zázvorky“, což je něco jako kandovaný
zázvor. Čím ostřejší tím více pomáhají, a jak mi říkáme „vypálí
všechny chcípy“.
da ny
Lentilky, Pendreky, Maoam, Schoko Toffees, Haribo medvědy, Slávie,
Hroznový cukr – bonbóny, Arašídky, cucací …
Ale jen občas, fakt je nejím jako chleba 😉
Nevíteto?
Všechny ty cucací, co v puse praskaj 🙂
Elen5105
Tutti Frutti, ty mám strašně ráda.