Odpoveď byla označena jako užitečná
Neznám jídlo, které bych ´nedal´…
😉
Su zvědavý – takže zatím jsem ochutnal (snědl) vše, co jsem
potkal…
😉
Dršťkovou a bůček vyslověně miluju – a ani tu ´Jugarovu´ porci
červů bych na stole nenechal…
😉
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Agneta Nahlásit |
Nenapadá mne nic, co bych nebyl ochoten alespoň zkusit. Držkovou a bůček mám rád a můžu kdykoli.
0 Nominace Nahlásit |
Za mě jakýkoliv pokrmový tuk na pečivu. 😁 Když je přidán do těsta a z toho třeba chléb tak je to dobré. Ale samotný, k tomu by mě nedostali ani všichni svatí. 😁
0 Nominace Nahlásit |
Dršťkovou taky ani za nic. Nevím, jak chutná, možná dobře, ale mě vadí ten její vzhled a ještě jsem si jednou k dršťkám přičichla za syrova. Rozhodně ne ! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Co bych nejedl ani za nic? Je spousta jídel, které mi nechutnají, ale pod pojmem „za nic“ si představím, že na tom bude záviset mé přežití (někde ztroskotat a nemít na výběr) … v takovém případě nepohrdnu ničím …
0 Nominace Nahlásit |
chleba namazané h*vnem.. chleba namazané s*flem… viz > https://www.youtube.com/watch?v=SObrK0DIuhU
0 Nominace Nahlásit |
vona se ptala, který jídlo bychom nevzali do huby, tak za mě- kamarády ..a to může bejt kdejakej kůň a tak, třeba i cizí, ale i ten je kámoš, chápeš? Jakože svět nedělím na moje kámoše a zbytek nepřátelskýho světa ..to dělaj jenom politici a majitelé firem ;q
gecco >>> ty Jugarovy červy bych taky zkusila – zapráhnuté v oleji na pánvi a okořeněné mravenci…:DDD
Já v oleji taky,ale živé neeeee
Moučné červy už jsem i živé zkoušel – no, ne, že bych se po nich
´umlátil´, ale špatné to není…
U takových ´jídel´ je nejdůležitější ´smířit´ se s tím, že se
ti mezi zuby něco hejbe (takoví mravenci – ti ´škrábou´ ještě
v krku)…
😉
Agnet a můžu ti taky doporučit mňamku? Tak toho tučnýho tvora, jak máš jako avatara- tak z něj by se dalo čas od času si pěkně ukrojit a ani by nikomu nic neubylo ..na světě ;)
Ty lidožroute!!! Náhodou jsem letos byla v jistých oblastech na jižní polokouli kde se to dodnes praktikuje…pokud vím – na východním Borneu je nebezpečno:DDD > tam tě k nim pošlu:DDD
O tom žralokovi jsem zatím jen slyšel – ještě jsem na Islandu
nebyl – ale docela se těším, jestli to bude to první, co
´nedám´…
😉
No, na druhou stranu – až na Island pojedu, vezmu sebou zralé
tvarůžky – a uvidíme – ´kdo z koho´…
;-DDD
Jednou jsem je nabídnul – jakožto naši delikatesku, jedné mexičance
(nesmělo se jí to říkat, ona byla ´američanka´) – a ta je nezkusila
ani s mezcalem…
😉
Drap | 1703 | |