Na Facile in Cucina je zajímavý článek o šesti nejčastěji konsumovaných jídlech a potravinách na světě:
Tak co, co z toho jíte nejčastěji, nebo čeho z toho máte největší spotřebu?
Článek je tady: https://www.facileincucina.it/prima-pagina/qual-il-cibo-pi-consumato-al-mondo.htm
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? bobi12, penny21, smaragd22 před 658 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Pizza.
Asi jednou za 14 dní si udělám domácí pizzu (pro sebe chudší, pro vnuky bohatou) hamburgery taky domácí, dělám z kvalitního hovězího z domácího chovu. To jen když přijedou vnuci. Sushi nejím, rýži ani nudle nemám ráda. Ve fastfoodu nic nekonzumuji, i hranolky dělám z domácích brambor.
Upravil/a: GM
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Filip84 Nahlásit |
Vejce.
Na jakýkoli způsob. Vejce jsou superpotravinou. 😄
Upravil/a: marci1
0 Nominace Nahlásit |
Rýže.
Syrové ryby nejím, vejce jsou součástí většiny jídel a to ostatní příležitostně. Ale nejméně „hambáč“.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Vejce.
Miluju vejce 100× jinak. Vyšlehaná vejce patří i do koláče.
Upravil/a: Ametyst
0 Nominace Nahlásit |
Nudle.
Příležitostně jím všechny uvedené. Ale nudle v nějaké formě asi nejčastěji.
0 Nominace Nahlásit |
Vejce.
Ze seznamu vejce a trochu méně rýži.
Několikrát v roce nudle.
Ostatní pokrmy v mém jídelníčku nejsou. Pokud ano, tak asi 1× za
5 let 😉
0 Nominace Nahlásit |
Vejce.
Samozřejmě, že vejce, vejce jsou součástí haldy dalšího jídla, často včetně zde uvedených nudlí; samotná vejce zas tak často nejím, jsou i jiní kábři s neuvěřitelnou spotřebou vajec… Syrovým rybám a fástfůdu se programově vyhýbám. Jsem Evropan, takže ať si Amíci a Japčíci nechají své blafy pro sebe.
Upravil/a: cochee
0 Nominace Nahlásit |
Ametyst & marci: Holky, vaříte i jiná vejce, než takto od kury? Třeba, co já vím, kachní, křepelčí, nebo od pštrosa?
Pštrosí zatím jen jednou, na to nás není dost. Ze skořápky, která je speciální, a zachovala se, mám lampičku. 🙂
Tak vajíčka, zatím, vedou, je to nervák! 😂
Na rovinu, já čekal ostrý souboj mezi burgerem a pizzou, no ale tak tady není až tak mlado, že…
Drap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2723 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |