Podle mě je vhodný nějaký roztomilý zakrslý králíček nebo třeba morčátko :).Když sem byla malá,máma mi koupila králíka a ja ho měla na vodítku a chodila sem s nim po zahradě celý den :D
0 Nominace Nahlásit |
Králík a morče. Kupujte však od přímých chovatelů a ne ve zverimexech, kde jsou zvířata většinou již stará a hůře vychovatelná. Mnozí chovatelé nabízejí králíky či morčata zdarma a mají radost, že jejich mláďátka najdou nový domov.
Upozorňuji na zápach, které každé zvíře produkuje. Můžete pach minimalizovat, ale nezbavíte se ho. A tím nemyslím jen zápach trusu, ale i specifický pach sena a hoblin. Taky počítejte s tím, že se po bytě budete nachátet hobliny a seno. Také kupte co největší klec, protože ta se dobře udržuje v čistotě.
Toto upozornění je míněno pro některé maminky, které mají problém se sebemenší nečistotou v bytě. A zvíře bude s vámi v bytě, v obýváku či děstském pokoji.
Hodně zdaru. Dlouholetý chovatel králíka 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Já mám králika, (ale jestli mu neostříháte drápky moc se s ním mazlit nedoporučuju)jinak například myš, křeček, činčila..
0 Nominace Nahlásit |
souhlasím, králík nebo morče, obojí , když se ochočí je velmi dobré na hlazení a mazlení, ale králík potřebuje trochu více péče než morče:)
0 Nominace Nahlásit |
Králíček nebo morčátko fajn,ale IQ téměř nula,takže si s nima 13 ti lete dite moc neuzije. Kdo mel jednou potkánka uz by nikdy nemenil..
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek