Odpoveď byla označena jako užitečná
Jiné
Z čistě webdesignérského hlediska:
je dobře čitělný i pro lidi se zrakovými postiženími (font je velký, je využíván bílý podklad)
– web celkově nevypadá jednotně – každý odkaz z hlavního menu vede na vpodstatě úplně jinak vypadající stránku, jsou zbytečně střídány fonty, zbytečně je používán modrý i černý text (proč proboha?)
Web Trumpa – trump.com
Zdroj: Přivydělávám si tvorbou webu
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Cenobita Nahlásit |
Donald Trump
Jeho web se mi líbí mnohem víc. Jelikož jsem dříve i v HTML dělal, tak vím, a můžu posoudit. Má ho dost kvalitní.
Kepler, co máš proti bohatství? Nechlubí se tím, jen říká, na co má, co si může dovolit, nikde neřekl: „Já jsem bohatý, jsem víc než vy“. Nezávidíš mu snad, že ne? Je to šikovný a úspěšný podnikatel, má co nabídnout, proč ho kvůli tomu nemít rád?
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Nelíbí se mi ani jeden, nemají žádnou hodnotu. Hillary kšeftuje s propagandou, kačer Donald se jen chlubí svým bohatstvím. Obojí je směšné.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Nesluduji tyhle americké propagandy a je mi to jedno co se tam děje.
Jsem čech a mě zajímá naše vlast ě né nějací amáci,natož pak ještě
někdy ti z východu.
Budmě vlastenci a starejme se sami o sebe.
Upravil/a: anonym
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 2946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hillary Clinton
Nehodnotím weby ale osobnosti. Pokud mám vybírat ze současných 2 kandidátů tak dávám přednost H. Clinton. Důvodem je napojení Trumpa na Rusko. Ale abych pravdu řekl tak se mi nelíbí ani jeden kandidát. Současné volby v USA připomínají velké hnojiště.
Upravil/a: suaeda
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
…aby se všici z těch ušáků nepotento, jsou mi u zádele, takovýhle halo nebylo v tisku ani za bolševika, když padali ti sovětští vůdci…
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |