Foneticky a tak různě a podobně.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, Ametyst, cappuccino, Arcimozek před 342 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Příteli, asi tě to ani nepřekvapí, ale je to jazyk vesmíru. S tímto jazykem se domluvíš i na jiných planetách, pakliže tam budou další osvícené bytosti. Tento jazyk je jazykem budoucnosti.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zjentek Nahlásit |
Mám dva obľúbené jazyky, oba sú pre mňa rovné. Je to spisovná
čeština a spisovná slovenčina.
Dnes používané angločeština a angloslovenčina sú podľa mňa prznenie
češtiny a slovenčiny a tiež angličtiny.
Mám dvě oblíbené řeči, obě jsou pro mě rovnocenné. Je to spisovní
čeština a spisovná slovenština.
Dnes u nás (v ČR a SK) používaná angločeština a angloslovenština jsou
podle mého názoru zkomoleninou češtiny a slovenštiny a také
angličtiny.
Upravil/a: led
3Kdo udělil odpovědi palec? Rocker, zjentek, aliendrone
před 342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Čeština- žádné slovo mne nepřekvapí.
3Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Rocker, zjentek
před 342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kromě rodného je to francouzština. Asi od doby promítání Fanfána Tulipána v kinech, kde jsem se s ní poprvé setkal. Tenkrát to byl film s titulky a byl problém sledovat děj, titulky a ještě si vychutnávat libozvučnost této řeči. Snažil jsem se ji naučit, ale moc mi to nešlo, hlavně proto, že jsem s tím začal až v pozdějším věku, kdy už ta pamět tolik nefunguje.
0 Nominace Nahlásit |
Angličtina, Bavím se jejími variacemi, jako je americká nebo skotská angličtina. Je to zábavné.
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone
před 341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To se v průběhu času měnilo. Jako dítě jsem z jazyků miloval tyhle https://www.vinafoods.cz/i/?i=0020948.jpg , ale pak se má jazyková vášeň přenesla k jazýčkům podobných stvoření https://m.loupak.fun/video/ze-sveta/7237-krasna-slecna-skace-pres-svihadlo . Jenže čo bolo, to bolo. Těrazky mě berou spíše podobné typy https://www.youtube.com/watch?v=Yr0Ki0QVzJE&ab_channel=DnesVa%C5%99%C3%ADD%C4%9Bda . 🙂
Nejoblíbenější TĚŽKO vybrat, ale z hlediska filologie je PRO MĚ všechno za TREST! (s vyjímkou Céčka). 😉 😁 😁
0 Nominace Nahlásit |
led>>> Ó křehký lístku květu růžového – VÍM PŘESNĚ na co narážíte. I ke mně se občas dostnanou odkazy na videa, kde všelijací ti jůtůbři zvrací „tohle je fakticky "kjůt“, musíte to „trájnout“, jinak nepochopíte proč je to tak „kůl“… 😕
A NENÍ to žádná ironie, nadsázka či jiná srandička, oni tak prostě NORMÁLNĚ MLUVÍ. 😮
zjentek, humorista? To sú plody mojej sivej hmoty v dutine lebečnej. Myslím v oboch rečiach. Mám aj české, aj slovenské vzdelanie a predkov oboch národov.
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |