Kupujete ohňostroje na Silvestra? Budete střílet o půlnoci? Nebo více střílíte na jiné svátky?
Zajímavá 0 před 675 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pouze když jedu na chalupu. Letos bohužel budu doma, z pracovních důvodů.
3Kdo udělil odpovědi palec? Rocker, Disraeli, Randomčlověk
před 675 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nestřílím nikdy. Jen blbec může dělat randál pro nic za nic. Soudný člověk který přemýšlí žádné ohňostroje nebude osnovat.
3Kdo udělil odpovědi palec? GM, Filip84, Randomčlověk
před 675 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, vadí mi to, vadí to psům, vadí to kočkám. Nechápu, proč bych měl takovou pakoninu dělat, a ještě za to utrácet peníze! To je raději prožeru, nebo si za to dáme večer flašku lahve. Nebo tak něco.
3Kdo udělil odpovědi palec? GM, Malvína, Randomčlověk
před 675 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdysi zamlada ano.Teď už asi 15 let ne,máme psy a vadilo by jím to.
2Kdo udělil odpovědi palec? Randomčlověk, Malvína
před 675 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S ohledem na zvířata v žádném případě.
2Kdo udělil odpovědi palec? Filip84, Randomčlověk
před 675 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, máme také psa a máme dost problémů ho uchránit od ohlušujících petard, celý se třese.
0 Nominace Nahlásit |
Petardy jsou jen k nasr*ní, ale když mám peníze tak si koupím a odpálím třeba 2 pěkné extrémní rakety a za minutu jdu do zase do tepla
Upravil/a: Lurius
0 Nominace Nahlásit |
Jako vážně? Vždyť takto se v současnosti chová jedině debil. Omezenec, který dosud nepochopil nic o životě jako takovém. Osobně jsem přesvědčen, že na Silvestra bude klid, ani rána. Proboha, vždyť máme 21. století, relevantní informace, INTERNET DOSTUPNÝ VŠEM!
0
před 675 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy. Odpověď viz Drap. Taky škoda peněz za něco, co s pekelným rachotem a smradem vyletí do povětří. A chudáci kocouři a psi. To, že jiní lidé petardy a ohňostroje odpalují, mě obtěžuje.
Upravil/a: GM
0
před 675 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hej Filip a to je co, flaška lahve? Je to čirý, nebo to má nějakou barvu? Poprosím o rozbor, bo o tom píšeš dosti často 🤷♂️
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |