airsoft a pro ty otrlejsi je fajn dobra vzduchovka (na olovene broky) :D to jsou potom jelita jak maji bejt …:D
0 Nominace Nahlásit |
laser game je vyloženě hra pro děti (i když se občas najdou dospělí,
kteří to hrajou, protože na to nemusí nikam dojíždět).
paintball je více pro dospělé a rozdíl je v tom, že si při hře
uvědomuješ, že když jí koupíš, tak to bolí.Popularitou ho ale už dávno
překonal airsoft
0 Nominace Nahlásit |
já si nemyslím že to je pro děti. Osobně mám lazer game moc ráda a hraji ho i když na něj docházet musím. Hrála jsem i paintball, ale ten mi nevyhovuje v zimě, tak jsem přešla na lazer game. Ale střídám to :)
0
před 4072 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
někdy bych ti doporučila paintball ale dnes to už neplatí. Rány bolí, zůstávají modřiny, můžeš přijít k vážnějšímu zranění jak se to stalo mně. Tehdy jsem přešla na lazer game a nelituji :) je tam více možností jak hrát takže se člověk hned nenudí: P
0
před 4066 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
lazer game je nejlepší hra na světě! :) Je to mega super a hlavně v lazerfunpraha.cz: P
0
před 4061 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dlouhou dobu jsem pravidelně chodil na paintball s partou ale po čase mě to omzrelo a chtěl jsem zkusit něco nového … na netu jsem našel dobré recenze na lazerfunpraha a tak jsme se vybrali tam a nelitovali jsme. Mají na výběr velké množství typů her, což je super a navíc super rezervační systém http://www.lazerfunpraha.cz/index.php/cs/rezervace
0
před 4060 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |