Vypadá průměrně (3-5)
Docela ujde. Je štíhlý, barva vlasů se mi tolik nelíbí a jeho pokožka je nic moc. Oblečení mu sluší.
0 Nominace Nahlásit |
Nadprůměr (5-8)
Já na chlapy fakt nejsem. 😅
Tohle ale není úplně chlap, je to smrad. A nedivím se, že se fanynkám líbí.
Za prvé, má maskulinní rysy, asi i maskulinní postavu (má ten ohyzdný Mantel, skrze něj je vidět úplný hovno! 😅), to se většině holek líbí – logicky, když jsou na chlapy, že jo, tak se jim nebude úplně zamlouvat abdrogynní to.
Za druhé, je to idol. U idola je i relativně jedno, jak vypadá. Prostě přitáhne tu skupinu, které se úplně líbí.
Říkám, já na chlapy nejsem. Líbí se mi jenom náctileté transky, ale to proto, protože vypadaj úplně jak smrad holka. Taká kočka, a až se svleče: ty pyčo, taká kláda! 😂 Jenže to nevíš, než se svleče, víš jak.
Takže to hodnocení ber z pohledu holek a fanynek. Ale i když to nebudou úplně fanynky, na svůj věk to fakt obluda není, v Kráska a netvor by se v hlavní roli neuplatnil.
0 Nominace Nahlásit |
Nic moc (1-3)
Vlastně vůbec ne. Vypadá tak nějak jako vymodlené dítě.
Upravil/a: Ametyst
0 Nominace Nahlásit |
Vypadá průměrně (3-5)
Nejsem na chlapy. Ale jeho oči působí jako by měl nosit brýle.
Upravil/a: elkon
0
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
Vypadá průměrně (3-5)
Zpěvák má své vizážisty, dělá kolem něho celý tým. Vím, že byl v jedné soutěži, ale jeho písničky neznám. Teda, musel bych vědět, že to zpívá on.
0
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
jyřýk🤪 montér raditel, ostatní zvíře a hmyz: Sem dej svý Foto, ať můžeme posoudit, jestli pro smrťáka každý smrťák! 🤪🤦♀️
Drap | 8257 | |
led | 4077 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2781 | |
zjentek | 2747 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2020 | |
aliendrone | 1947 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |