Mr. Marek

Líbí se vám pohádka O statečném kováři?

Hlasujte v anketě
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? NoFear před 1471 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Kepler

Ne

Moc ne. Mně se líbí víc Pohadky ovčí babičky a příběhy Rákosníčka v Ho-či-minově městě.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Drap

Ne

Žádná velká sláva

0 Nominace Nahlásit

NoFear

Ano

ASI ano, ale líbila se mi, když jsem ji viděl naposledy a to nebylo v tomhle desetiletí. U několika filmů, co se mi dřív líbily, jsem zjistil, že když jsem se na ně po letech podíval, tak už mě moc nebavily. Holt se lidi mění, vyrůstají a mění se jim i zájmy a kolikrát i vkus.
Takže nevím, protože jsem ji už dlouho neviděl.
Zdá se mi, že jsem si tuto pohádku trochu pletl s Nebojsa. Ale statečný kovář mě asi bavil víc.
Z pohádek se mi nejvíc líbí s Čerty nejsou žerty. A je taky jediná, na kterou jsem se letos (i loni) díval. Dřív i Popelka a Mrazík, ale ty jsem tak 10 let neviděl.
Co se mi dřív líbilo, tak Princ a večernice, Třetí princ, Sůl nad zlato (jak jsem zrovna tuto po letech viděl, tak už mě moc nebavila), Obušku, z pytle ven a Perinbaba (i když jsem ji viděl jen jednou). Daly be se sem zařadit další jako Dívka na koštětí a jiné, ale to nepovažuju za klasické pohádky. A veřerníčky nepočítám, ale kdyby ano, tak určitě Pohádky ovčí babičky, jak uvádí Kepler, Ty jsem měl hodně rád. Na ty jsem se dokonce letos díval na youtube.

Upravil/a: NoFear

0 Nominace Nahlásit

Kelt

Ano

Ano. Znám. Obsah pěkný i myšlenka, ale je třeba brát i dobu, kdy vznikla a možnosti filmu v té době. Letos jsem neviděl žádnou pohádku. Jen S čerty nejsou žerty , občas jsem si pár scén vychutnal.

0 Nominace Nahlásit

GM

Ne

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1210 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek