Ne, nelíbí se mi žádný skútr, říkám tomu „zkurw“. Je to prostě koloběžka s motorem, sedíš na tom, jak na křesle, má to malá kola, jedno s druhým. Nikomu to neberu, jo, v žádném případě, každého věc, ale já bych na to nesedl, ani kdyby co kdyby. Stokrát lepší je jakákoli motorka 50 ccm, stokrát lepší, s normálním řazením, prostě normální motorka, akorát padesátka.
Co je, nebo není, „ostuda pro chlapa“, nevím. Mi je to, co si druzí lidé myslí, u řiti. 🤷♀️
0 Nominace Nahlásit |
Jezdit na skutru je jako obstastnovat tlustou holku. Je to desne fajn, jen se to nesmej dozvedet kamaradi 😉🤣
Upravil/a: Schluker
0 Nominace Nahlásit |
Nech to napsat na přítelkyni a před pány tvorstva hlásej mám to jen
půjčený.
Já mám názor pokud nevidím částečně na přední kolo a občas nemohu jet
po zadním tak je to nuda.
0
před 635 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Filipe, ale pokud budeme předpokládat, že KriKriKriKriKri nemá oprávnění na A1, tak to je asi ideální řešení, pokud by si nechtěl oprávnění dodělávat. Ale to už nevíme, možná nám to sdělí.
Mravenec: Pokud má řidičák B, tak může řídit 50 ccm cokoli, a taky cokoli, co je na A1 a nemá spojku. A dají se koupit i normální motorky 125 ccm s automatickou převodovkou, ale není jich moc. Tam už je, potom, výhoda, že s tím můžeš normálně na dálnici, že to prostě jede kolem 90 kmph, ne 50 – 55 kmph.
Zrovna to PCXko v klidu zvladne 100+ km/h.. na dalnici se pokud vim smi s vozidly, ktere maji konstrukcni rychlost alespon 80km/h.
Schluker: No, jasně, a ona každá 125 ccm motorka zvládne +80 kmph, pokud teda nebyla vyrobena za Führera a dříve, přirozeně.