Slavím čistou instalací Visty kvůli tomu že mám volno a nudou zkoušel co vydrží. Sloučil jsem totiž staré registry. Pokuřováním a pospáváním u monitoru prostě čekáním a těšením se na otevření odpovedi.cz. Kořalenku domácí no výborná je. Všem přeji hodně odpovědí do toho Novýho roku. A ostatním amnestii.
Zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=79UsAXFz2oQ
0 Nominace Nahlásit |
něco dobrého k jídlu,něco dobrého k pití,jsme doma u televize,protože máme pejska amerického kokra plavého a máme ho moc rádi a on se moc bojí PETARD,ale nám to ani nevadí.(kam dnes taky jít?)
0 Nominace Nahlásit |
taky ho slavím doma se svou rodinou,a u televize stolek plný dobrot.
0
před 5439 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doma a velmi skromě :) Já Silvestra moc nemusím, leda, kdyby byla nějaký slušný večírek s přáteli. Ale nevím, o žádném, že by se konal, takže máme pár jednohubek, možná si přiťukneme a to bude asi všechno.
0
před 5439 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ja ho slavim malinko zivejseji :D na chate v Nemecku s kamosema … a se svojema holkama :D sem tam nejaka bedna chlastu … a ohnostroj za 12.000 dohromady … akorat je mlha :( Vse nej do noveeho roku!!!!
0
před 5439 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
VĚTŠINOU NĚKDE V KLUBU NEBO NA NĚJAKÉ TECHNOPÁRTY S FLAŠKOU DOMÁCÍ SLIVOVICE A KRABICÍ PETARD
0
před 5439 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já slavím silvestra dvakrát za den. Pravidelně s kamarádama se scházíme na silvestra v poledne a oslavíme ho jen jako generálku. Potom v šest do kanafasu a v deset doma s rodinou si užívám poslední dvě hodiny starého roku a další hodiny roku nového až do vyčerpání.
0
před 5438 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já už byl čtvrtý rok po sobě na Silvestra v práci na noční. Na nějaké slavení moc nejsem, svou práci mám rád a když si tu noční vezmu dobrovolně, aspoň umožním někomu jinému, aby mohl Silvestra strávit tak, jak on sám chce.
0
před 5436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |