Zní to absurdně, ale potřebuji si ověřit informaci, jestli je reálné podojit kočku a mléko nalít nic netušící oběti do mléka (kontext neřešte, pracuji jako zdravotně sociální pracovnice a moji cílovou skupinou jsou i HODNĚ neobvyklí a duševně narušení klienti, takže o absurdní situace není nouze), jde mi o to, jestli to jde prakticky a jestli to „mléko“ opravdu vypadá jako mléko, že by oběť nepojala podezření. Na veterinu kvůli tomu volat nechci 🙂
Dodatek: nevím, proč mě urážíte, pane auticko. Nepsala jsem přece, že se ptám kvůli sobě a že to zamýšlím udělat. Nepleťte si dojmy a pojmy, děkuji. Popísování souvislostí a jak a proč a kdo a komu to udělal by bylo tak dlouhé a komplikované, že jsem se omezila jen na stručné vyjádření o nemocných klientech.
Všem: jsem ráda, že mě ujišťujete v mém názoru, že je to blbost – nicméně raději vždy i to sebeabsurdnější prohlášení klientů prověřuji, lepší 100× plašit zbytečbě než jednou něco zanedbat 🙂
Zajímavá 0 před 2681 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Březí určitě ne. „Březí“ – odpovídá slovu „těhotná“ to moc toho mléka mít nebude.
3Kdo udělil odpovědi palec? GM, Mc Merkurion, cynique
před 2681 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podojit lze cokoliv, třeba i ty pacienty po tvém experimentu, pokud jsou svéprávní a maj peněženky.
0 Nominace Nahlásit |
Proč ne. Ruští mužíci dokázali svého času rozdojit i kozla.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 2681 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tohle je vážená na žalobu! Pokud jste sociální pracovnice tak by vás takovéto zrůdnosti neměli ani napadat. Je mi z vás vážená na zvracení!! Pokud nemáte cit pro práci s chudáky tak raději se zaměstnejte někde ve fabrice!
0
před 2678 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě že kočku podojit lze, po porodu, ale je to obtížné vzhledem k velikosti „potrubí“ v cecku.
0
před 2376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |