Od 3 měsíců jsem vyrůstala v adoptivní rodině.Od úmrtí adoptivních rodičů mne trápí otázka zda žijí alespon moji pokrevní rodiče hlavně tedy z důvodu genetické zátěže.Je možné získat tuto informaci?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? okoun před 5449 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Určitě se to dá dohledat. Já bych asi zašla na matriku a tam bych se poptala víc. Jinak mě vůbec nenapadá, kde by se to dalo zjistit. Možná jestli jste byla do těch 3 měsíců v kojeneckým ústavu, tak zajít tam, jestli víte, který to byl. Asi jsem vám moc neporadila, ale přeju vám hodně štěstí při hledání.
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den.Zkuste pořad „Pošta pro tebe“.
Doplňuji:
Nemyslela jsem to špatně.Sleduji tento pořad na ČT1 i na STV1 a už našli
spoustu lidí,kteří nebyli k dohledání a je to moc hezké.
Upravil/a: eva
0 Nominace Nahlásit |
Zdravím,jde to…opravdu se to dá zjistit na matr.úřadu,v místě vašeho narození,pod kolonkou s vším jménem jsou jména obou rodičů-ale-nemuseji…pokud by šlo o anonymní porod..pokud tam budou,tak s adresou jejich tehdejšího bydliště a u matky možna jméno za svobodna,,,,tak jsem to měl já…na úřadě tvrdily,že to stejně neni pravděpodobný že bych s hledáním uspěl a že jedinej osvěčenej způsob je ,,Pošta pro tebe"-na kterou já jsem se jim mohl vy…abych posloužil jako medialní kašpárek......věřte že všecko jde když se opravdu chce…i mě se to povedlo…Přeju hodně zdaru a mraky štěstí…:-)
0
před 5439 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek