Ahoj, obracím se na ty, co mají osobní zkušenost s darováním vajíček. Je to bezpečné a proběhlo to bez problémů nebo se u vás něco pokazilo a máte třeba nějaké větší následky? Snažím se zjistit, jak velká jsou rizika, abych mohla zhodnotit, zda do toho jít nebo ne, tak by mě zajímal názor někoho, kdo to má za sebou.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Savier před 6 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Úplně základní riziko : infekce. Doktoři si oddychli, že skončil covid, a už si ani neumyjí ruce, jen navléknou rukavice, a to je maximum hygieny. Platí to napříč obory, od dentistů přes gynekology. Osobní zkušenost.
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě má. Ženy riskují vlastní neplodnost. Podrobně ve
zdroji:
https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/zdravi/darcovstvi-vajicka-zakrok-asistovana-reprodukce-darkyne_2002141249_pj
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já za sebou mám darování vajíček a ráda se podělím o svou zkušenost. Celý proces u mě proběhl naprosto hladce a bez jakýchkoliv komplikací. Nejdříve mě čekalo důkladné vyšetření, při kterém lékaři zhodnotili můj zdravotní stav a vhodnost k darování. Samotný odběr probíhají v krátké narkóze, takže nic necítíš. Po odběru jsem měla jen mírné nepohodlí podobné menstruačním bolestem, které odeznělo během pár dní. Neměla jsem žádné dlouhodobé následky ani zdravotní potíže. Z mého pohledu nevidím darování vajíček jako rizikové, pokud se provádí na kvalitní klinice.
0
před 3 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
@Kulisek993 A prosím, jakou kliniku bys na darování doporučila? Dělám si sama nějaký průzkum a vesměs mi přijdou recenze na kliniky pozitivní.
Já jsem byla moc spokojená na klinice IVF ve Zlíně. Kdyžtak mrkni sem https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek, tam najdeš všechny potřebné informace, včetně podmínek pro darování.
Drap | 3388 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1328 | |
zjentek | 1195 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 948 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |